singles europa ontmoeten

Borrelen met backpackers

De beste plek om medereizigers en locals te ontmoeten? Een bar. Op deze plekken is het altijd feest… Wel of niet single, sommige mensen kiezen er bewust voor om alleen op vakantie te gaan. Wil je wel eens aanspraak, dan is het mogelijk prettig te weten waar andere “alleengangers” te vinden zijn.

Bar Dow Jones – Barcelona, Spanje

Hier houd je niet de aandelen, maar de prijzen van shotjes in de gaten. Is een bepaald drankje ineens razend populair, dan schiet de prijs omhoog. Maar het kan ook zomaar gebeuren dat de koersen kelderen. Scherp blijven dus, al is dat behoorlijk lastig na een paar drankjes. Doordat de prijzen steeds veranderen, barsten de meeste bezoekers van de energie. Zo wordt er af en toe flink gejuicht om een goedkoper wordend drankje.

Red Garter – Florence, Italië

Sportfanaten strijken na een dagje Florence neer in Red Garter. Als er een wedstrijd wordt uitgezonden op televisie, is het hier standaard volle bak. Na afloop gaan de voeten van de vloer. Doordeweeks wordt er van alles georganiseerd: van het drankspelletje bierpong tot karaoke.

333 Mother – Londen, Engeland

Deze bar in Shoreditch bestaat uit twee gedeeltes. De 333 is een van de oudste en meest populaire clubs in Londen, waar regelmatig grote namen optreden. Mother is meer voor mensen die van alternatief houden. Het interieur bestaat uit vintage meubelen en er worden vooral oude plaatjes gedraaid. Beide clubs zijn zeker de moeite waard om even een drankje te drinken en een dansje te wagen.

Ned Kelly’s Australian Bar – München, Duitsland

Altijd al een kijkje willen nemen down under, maar niet genoeg geld voor een vliegticket? De Ned Kelly’s Australian Bar in München staat volledig in het teken van – de naam zegt het al – Australië. Je kunt er niet alleen naar kangoeroes kijken, je kunt ze ook proeven. En je vindt er veel krokodillen en surfspullen. Blijkbaar weet de eigenaar precies de juiste sfeer te creëren, want de bar trekt vooral veel Australische (en Britse) bezoekers.

Bar Campus – Madrid, Spanje

Ben je in Madrid, dan is Bar Campus dé plek om in gesprek te raken met locals. De bar ligt niet in de meest sprankelende buurt van de stad, maar wel dichtbij de grootste universiteit van Spanje. Je struikelt er dus over studenten. Proef verschillende soorten bier, grijp de microfoon voor een potje karaoke en hoor locals uit, want zij zitten ongetwijfeld boordevol reistips.

Bron: Telegraaf

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!