slapen in vliegtuig

Britse consument vindt Ryanair “slechtste merk voor service”

Volgens de lezers van het Britse consumentenmagazine ‘Which?’ heeft Ryanair de slechtste klantenservice van de 100 grootste Britse merken. Het magazine vroeg aan consumenten de merken een score van 1 tot 5 sterren te geven op de kennis, attitude, en bekwaamheid om problemen op te lossen van het personeel.

Prijs belangrijker dan service

De lezers gaven de low cost vliegmaatschappij in alle categorieën slechts 2 sterren, waardoor Ryanair eindigde met een gemiddelde score van 54%. Het ‘Which?’-rapport concludeerde dan ook dat de klant het eens lijkt te zijn met de verklaring van topman Michael O’Leary dat de prijs bij Ryanair belangrijker is dan de service.

Onbeleefd personeel

Een van de recente klanten van Ryanair zei over zijn laatste reis: “Het personeel was onbeleefd en onaangenaam”. “Het personeel van Ryanair geeft je het gevoel dat je eerder een overlast bent dan een klant” vertelde een andere reiziger.

Betaal liever meer

Voor sommige klanten weegt het prijsverschil niet op tegen het gebrek aan service. “Ik betaal liever 50 pond meer om als een mens behandeld te worden” besloot één van de ondervraagden.

Bron: HLN

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!