Budget proof winteractiviteiten in Davos

300 kilometer skipistes, 8 rodelbanen, 111 kilometer winterwandelpaden en een half- en monsterpipe voor de durfal snowboarders: Davos Klosters in een notendop. Ideaal voor de familie is ‘Davos Klosters Inside’, een programma dat gedurende 100 winterdagen dagelijks exclusieve en gratis winteractiviteiten aanbiedt op vertoon van je Davos Klosters Guest Card.

Exclusieve wintersportbestemming

Davos staat bekend als dure en exclusieve bestemming. Dit imago is vooral ontstaan door het ‘World Economic Forum’, dat jaarlijks plaatsvindt in Davos en waar de meest welvarende mensen ter wereld zich verzamelen. Maar tijdens de winter maken lokale insiders zich sterk voor aanbiedingen om het de toeristen zo leuk mogelijk te maken met twintig gratis activiteiten. Wij lichten er vier uit.

1# Ski safari

Een activiteit voor iedereen die maximaal plezier wil beleven op de pistes. De dag begint met het eerste hoogtepunt: de maar liefst 12 kilometer lange legendarische Parsenn-afdaling. Het plezier in de sneeuw gaat verder op het terras van het zonnige Madrisa, hier heb je ook tijd voor een gezellige lunch in het nieuwe Madrisahof, een heerlijke plek voor jong en oud. In de middag kunt u terug naar Klosters gaan om vervolgens de gondel naar het gebied Parssen te nemen, het gebied dat Klosters en Davos goed verbindt.

2# Early bird skiing

Ben je in voor een unieke sneeuwervaring? Dan biedt deze activiteit je de kans om als eerste op de piste te staan. Laat voor de officiële openingstijd van de piste je sporen achter in de verse sneeuw. Ontspan en geniet van de rustige omgeving ’s morgensvroeg en zie de zon opgekomen met het adembenemende panorama van de Grisons bergen als decor.

wintersport exclusief

3# Fatbike

Het prachtige gebied verkennen op de mountainbike? Dat kan met de fatbike! Een mountainbike die grotere banden met lage bandenspanning heeft en die fietsers brengt waar je in de winter anders nooit met een fiets kan komen. De fatbike tour vindt op vier verschillende pistes plaats, waarbij er voor ieder niveau een route is: makkelijk, uitdagend of moeilijk. Gegarandeerd plezier samen met je gezin.

4# Sneeuwschuiven over de pistes

Vanuit het dal zie je ze in het donker altijd hard aan het werk op de piste. Hoe leuk zou het zijn om mee te gaan op een sneeuwschuiver? Naast leuk is het ook nog eens heel leerzaam: in twee uur tijd ben je volledig op de hoogte van het belangrijke werk dat het reddingsteam verricht op de pistes en leer je alles over lawines.

Bovenstaande activiteiten zijn vier van de twintig winteractiviteiten die het Davos Klosters Inside programma aanbiedt op vertoon van je Davos Klosters Guest Card. Deze kaart ontvang je bij een overnachting in hotel of appartement. Mocht je naar Davos reizen tussen 17 november en 22 december, dan heb je extra geluk: je skipas is dan ook inbegrepen in het programma.

Meer informatie vind je op www.davos.ch | www.klosters.ch

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!