VillaVibes singlereizen

Budget vakantie tip: kamperen in de achtertuin

Na het huren of verhuren van je huis, appartement of slaapkamer bij Airbnb, is er nu een nog voordeliger alternatief om op vakantie te gaan. Pak je tentje in en slaap gratis of voor een paar euro in iemands achtertuin!

Ben je een echt buitenmens en wil je wel eens wat anders dan een camping of ben je nog niet toe aan wildkamperen dan is Campinmygarden een uitkomst. Op de website kies je de bestemming van je keuze en kijkt welke tuinen er beschikbaar zijn. Tuin is overigens een rekbaar begrip want het aanbod varieert van binnentuintjes tot gigantische landgoederen. Bij iedere tuin staan ook pictogrammen die aangeven welke faciliteiten er zijn zoals toiletten, douche en draadloos internet.

Tuinen over de hele wereld

Of je nu naar België of naar Amerika wilt, er zijn tuinen over de hele wereld waar jij je tentje kunt opslaan. De meest tuinen vind je echter in Europa. Extra handig is de zoekfunctie waarmee je kunt kijken welke tuinen er beschikbaar zijn in de buurt van een muziekfestival of ander groot event. Voor de meeste plekke ben je tussen de 3 en de 10 euro kwijt.

Lekker budget

Dus wil je echt lekker goedkoop op vakantie deze zomer? In je eentje, met vrienden of misschien wil je met je kinderen dit avontuur aangaan, kijk dan eens op Campspace. Heb je zelf een grote tuin, dan behoort verhuren natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

streetfood steden
By Monique ·
23 november 2021

In deze 5 steden proef je het lekkerste street food

Elke plek heeft wel een paar lokale specialiteiten die waarschijnlijk de moeite waard zijn om te proberen, maar waar hebben ze nou het allerbeste en lekkerste street food? We geven je 5 tips!
koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
10 mooiste kerstbomen
By Monique ·
10 december 2021

Zo haal je de kerstverlichting uit de knoop

Dikke kans dat je een dezer dagen die doos met kerstspullen van de zolder of vliering haalt en vol goede moed begint aan het optuigen van je knisperende kerstboom. Totdat je die wirwar aan lampjes ziet... De gruwel van iedereen!
Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
dierentuin europa
By Monique ·
30 november 2021

De leukste 10 dierentuinen van Europa

Ben je dol op exotische en wilde dieren maar heb je niet het budget om heel de wereld rond te reizen om ze in levenden lijve te aanschouwen? Dan is een bezoekje aan een mooie dierentuin een prima alternatief.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!