VillaVibes singlereizen

Budget vakantie tip: kamperen in de achtertuin

Na het huren of verhuren van je huis, appartement of slaapkamer bij Airbnb, is er nu een nog voordeliger alternatief om op vakantie te gaan. Pak je tentje in en slaap gratis of voor een paar euro in iemands achtertuin!

Ben je een echt buitenmens en wil je wel eens wat anders dan een camping of ben je nog niet toe aan wildkamperen dan is Campinmygarden een uitkomst. Op de website kies je de bestemming van je keuze en kijkt welke tuinen er beschikbaar zijn. Tuin is overigens een rekbaar begrip want het aanbod varieert van binnentuintjes tot gigantische landgoederen. Bij iedere tuin staan ook pictogrammen die aangeven welke faciliteiten er zijn zoals toiletten, douche en draadloos internet.

Tuinen over de hele wereld

Of je nu naar België of naar Amerika wilt, er zijn tuinen over de hele wereld waar jij je tentje kunt opslaan. De meest tuinen vind je echter in Europa. Extra handig is de zoekfunctie waarmee je kunt kijken welke tuinen er beschikbaar zijn in de buurt van een muziekfestival of ander groot event. Voor de meeste plekke ben je tussen de 3 en de 10 euro kwijt.

Lekker budget

Dus wil je echt lekker goedkoop op vakantie deze zomer? In je eentje, met vrienden of misschien wil je met je kinderen dit avontuur aangaan, kijk dan eens op Campspace. Heb je zelf een grote tuin, dan behoort verhuren natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!