gezond voornemen reizen

Crusj wint Reisgraag Award 2021

Crusj heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Crusj is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangen mogen nemen. 

Quote

“We zijn vereerd om dit jaar weer de award voor beste single reisorganisatie te mogen ontvangen. Het is een heel gek jaar geweest en desondanks hebben we heel veel positieve reacties mogen ontvangen van onze klanten. We kijken ernaar uit dat we dit jaar weer heel veel singles blij mogen maken tijdens één van onze prachtige single reizen!” – Emma Blanchard, Crusj

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!