reis de wereld rond

Daten op vakantie: de beste 10 landen

Daten op vakantie? Ja hoor, dat kan. Sterker nog, het is een ‘match made in heaven’ volgens onderzoek van US News en World Report. Zij komen met de beste 10 landen voor millennials (dan ben je geboren tussen 1982 en 2000) om te daten.

Dé ultieme “daten rond de wereld” ranglijst

Je vraagt je vast af hoe deze top 10 tot stand is gekomen. Nou, Nou, US News stelde een lijst met beste landen ter wereld samen aan de hand van 65 punten die gebruikt kunnen worden om een land te beschrijven en die relevant zijn voor een moderne natie. 16.248 mensen uit 36 landen werden hierover benaderd. Om een sub-lijst rondom daten te creëren werden er nog vijf punten aan de onderzoekslijst toegevoegd, denk aan: vriendelijkheid, plezier, sexiness, betrouwbaarheid en laagdrempeligheid. Vervolgens werd alleen naar de respons van millennials gekeken…

Enfin, dateliefhebbers moéten naar deze 10 landen:

1. Brazilië
2. Italië
3. Spanje
4. Australië
5. Nieuw-Zeeland
6. Canada
7. Thailand
8. Nederland
9. Frankrijk
10. Mexico

Wat wordt jouw volgende bestemming? 😉 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!