daten singles vakantie

Datingsite mikt op singles in de luchthaven

Goed nieuws voor singles die zich vervelen als ze in de luchthaven op hun vlucht wachten: een nieuwe datingsite stimuleert hen om nog snel een lief te vinden voordat het vliegtuig opstijgt.

Steve Pasternack kwam op het idee om zijn site, Meetattheairport.com, op te richten toen hij zelf strandde op de luchthaven van Miami. ‘Ik zag veel verveelde mensen zitten aan de bar en kon me voorstellen hoe gelukkig ze zouden zijn met aangenaam gezelschap’, zei hij in een interview met CNN.

Makkelijk en snel

De site werkt heel eenvoudig: singles moeten een profiel aanmaken op basis van hun persoonlijke interesses. Vervolgens dienen ze daar hun vluchtdetails aan toe te voegen. Daarna zoekt de site snel naar vrijgezellen met dezelfde reisgegevens en hobby’s.

Voor zakenreizigers

‘Een nieuwe persoon ontmoeten in de luchthaven kan uitgroeien tot een goede vriendschap of zelfs een romance’, voegt Pasternack eraan toe. Rachel Greenwald, relatie-experte en schrijfster van het boek ‘Have him at Hello’, deelt die mening. ‘Veel jonge zakenreizigers hebben gewoonweg geen tijd om mensen te ontmoeten omdat ze nooit thuis zijn, wat deze site bijzonder efficiënt maakt.’

Pasternack is trouwens niet de enige die datemogelijkheden ziet in de luchthaven. Vantaa Airport in de Finse hoofdstad Helsinki overweegt om wachtende reizigers te laten speeddaten voor ze in het vliegtuig stappen.

Absurd

Lang niet iedereen kan zich vinden in deze nieuwe datingstrategie. Sommigen vinden het absurd dat mensen gestimuleerd worden om 24 op 24 uur te jagen op de ware. Ze denken dat de site vooral een handig hulpmiddel is voor zakenreizigers met een grote seksdrang en luchthavenpersoneel.

Bron: Nieuwsblad

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!