daten singles vakantie

Datingsite mikt op singles in de luchthaven

Goed nieuws voor singles die zich vervelen als ze in de luchthaven op hun vlucht wachten: een nieuwe datingsite stimuleert hen om nog snel een lief te vinden voordat het vliegtuig opstijgt.

Steve Pasternack kwam op het idee om zijn site, Meetattheairport.com, op te richten toen hij zelf strandde op de luchthaven van Miami. ‘Ik zag veel verveelde mensen zitten aan de bar en kon me voorstellen hoe gelukkig ze zouden zijn met aangenaam gezelschap’, zei hij in een interview met CNN.

Makkelijk en snel

De site werkt heel eenvoudig: singles moeten een profiel aanmaken op basis van hun persoonlijke interesses. Vervolgens dienen ze daar hun vluchtdetails aan toe te voegen. Daarna zoekt de site snel naar vrijgezellen met dezelfde reisgegevens en hobby’s.

Voor zakenreizigers

‘Een nieuwe persoon ontmoeten in de luchthaven kan uitgroeien tot een goede vriendschap of zelfs een romance’, voegt Pasternack eraan toe. Rachel Greenwald, relatie-experte en schrijfster van het boek ‘Have him at Hello’, deelt die mening. ‘Veel jonge zakenreizigers hebben gewoonweg geen tijd om mensen te ontmoeten omdat ze nooit thuis zijn, wat deze site bijzonder efficiënt maakt.’

Pasternack is trouwens niet de enige die datemogelijkheden ziet in de luchthaven. Vantaa Airport in de Finse hoofdstad Helsinki overweegt om wachtende reizigers te laten speeddaten voor ze in het vliegtuig stappen.

Absurd

Lang niet iedereen kan zich vinden in deze nieuwe datingstrategie. Sommigen vinden het absurd dat mensen gestimuleerd worden om 24 op 24 uur te jagen op de ware. Ze denken dat de site vooral een handig hulpmiddel is voor zakenreizigers met een grote seksdrang en luchthavenpersoneel.

Bron: Nieuwsblad

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Single vakantie naar Toscane? 4 tips
By Scott ·
3 februari 2023

Single vakantie naar Toscane? 4 tips

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!