stuntprijzen vliegtickets

De 20 meest verschrikkelijke vakantiebestemmingen

Iedere vakantiebestemming is anders, maar waar voelen reizigers nou het meest welkom en waar het minst? Een Amerikaans tijdschrift, Travel en Leisure, ging op onderzoek uit en vroeg vakantiegangers naar hun meest verschrikkelijke vakantiebestemmingen. Dit is de top 20.

1.Moskou – Rusland
Volgens de reizigers zouden de locals vreselijk afstandelijk en onbehulpzaam zijn. Ook zou het verkeer chaotisch zijn én wil je het eten liever niet tot je nemen.

2. Atlantic City – Verenigde Staten
Voor gokkers is Atlantic City een perfecte bestemming. Bij alle andere toeristen valt de gehaaste mentaliteit niet in goede aard.

3. St. Petersburg – Rusland
Wederom scoort Rusland niet erg positief. Ook in deze stad halen de inwoners al het pracht en praal van de stad naar beneden.

4. Marseille – Frankrijk

De stad zou er chaotisch bijliggen. Daarnaast zouden ook de Franse inwoners het ook niet goed doen bij vakantiegangers.

5. LA – Verenigde Staten
„De mensen zijn knap, maar tegelijk arrogant, vol van zichzelf en allesbehalve behulpzaam”, aldus de stemmers.

6. New York – Verenigde Staten
Ondanks dat de Big Apple een populaire bestemming is, staat deze op nummer zes. De stad is zo immens, dat je de er niet onderuit komt om locals de weg te vragen. Echter zijn zij erg onbehulpzaam en onvriendelijk.

7. Philadelphia – Verenigde Staten
Deze Amerikaanse stad heeft als bijnaam ‘The City of Brotherly Love’, maar in de praktijk is er niet veel van te merken. Zeker niet tijdens sportevenementen.

8. Baltimore – Verenigde Staten
Dit komt voornamelijk door alle protestmarsen die in de stad plaatsvinden. „Desondanks heeft de stad veel charme”, aldus de vakantiegangers.

9. Las Vegas – Verenigde Staten
Ook de VS scoort niet zo lekker. Voor amusement is de stad perfect, daarnaast heeft het weinig te bieden.

10. Cannes – Frankrijk
Alle glamour van het filmfestival is té duidelijk terug te zien in de stad. Het is te snobistisch, „een verouderde schone die haar charmes verliest.”

11. Beijing – China
De vuile lucht, enorme drukte en norse inwoners doen de stad de das om.

12. Miami – Verenigde Staten
Het is er simpelweg een zooitje!

13. Washington – Verenigde Staten
De stad heeft genoeg te bieden, maar het ziet er alles behalve aantrekkelijk en uitnodigend uit.

14. Frankfurt – Duitsland
Verassend genoeg hebben de stemmers niet zoveel op de stad zelf aan te merken, maar op het personeel op het vliegveld. Volgens de stemmers zou dit een van de „moeilijkste en onvriendelijkste luchthavens ter wereld” zijn.

15. Boston – Verenigde Staten
“De mentaliteit van de locals is vreselijk”, aldus een reiziger die Beantown bezocht. “Een voorbijganger zal niet aarzelen om je kritiek te geven.”

16. Provicence, Verenigde Staten
Vrijwel alle stemmers zijn het met elkaar eens: de stad is kunstzinnig en nerdy, maar de inwoners zijn er vooral heel onbeleefd.

17. Napels – Italiê
Ondanks dat Italiaanse steden over het algemeen vrij hoog scoren, zijn vakantiegangers niet te spreken over Napels. Toeristen moeten er namelijk altijd alert zijn op zakkenrollers. Niet echt een onbezorgde vakantie dus.

18. Cincinnati, Verenigde Staten
Deze stad ziet er volgens toeristen letterlijk gesloten uit. „Ik kwam in een weekend aan in Cincinnati en ik dacht dat het gesloten was”, aldus een reiziger.

19. Fort Lauderdale, Verenigde Staten
De mensen zijn er gewoon niet aardig.

20. St. Louis, Verenigde Staten
Vakantiegangers voelen zich er alles behalve veilig. De stad kent hoge misdaadcijfers en mensen voelen zich niet veilig wanneer zij ’s avonds over straat lopen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!