top drie singlereizen

De gekste hotelkamers van de wereld

Een hotelovernachting bestaat niet alleen uit een bed om in te slapen, maar kan ook nog eens hele bijzondere ervaring zijn. Geloof je niet dat je kunt slapen in een grot of een vliegtuig? Let dan maar eens op. Hotels.com, de toonaangevende boekingswebsite, zet vier originele hotelkamers op een rij. Ben jij klaar voor ‘een keer iets anders’?

Arte Luise Kunst Hotel, Berlin (Duitsland)
Iedereen die van kunst houdt, houdt van het Arte Luise Kunst Hotel in Berlijn. In dit art hotel zijn de unieke kamers geschilderd en ingericht door kunstenaars. Zo kunnen gasten slapen in een bed voor reuzen of verblijven in een ‘stripboekkamer’, waarin elke lijn is getekend met potlood. Overnachten is in dit hotel een ware ontdekkingsreis, voor iedereen die zowel middenin als dichtbij het centrum van de Duitse hoofdstad op zoek is naar kunst van formaat. (2,5 sterren, vanaf € 43 per kamer per nacht)

Madonna Inn, San Luis Obispo (California)
Amerika is Amerika niet als ze niet uitblinkt in bijzondere hotelkamers. Zo beschikt het Madonna Inn in San Luis Obispo in California over een aantal kleurrijke thema-kamers. De opvallendste hiervan is weggelegd voor echte Flinstonesfans, die een avond kunnen overnachten in een ware grot. Kamer 137 is een grotachtige woning voor échte mannen, maar natuurlijk wel met een comfort om voor te brullen. (3 sterren, vanaf € 179 per kamer per nacht)

Hotel Costa Verde, Manuel Antonio (Costa Rica)
Last van vliegangst? Dan behoort dit hotel voor jou wellicht niet tot de mogelijkheden. Hotel Costa Verder in Manuel Antonio in Costa Rica is namelijk gebouwd in de romp van een Boeing 727 uit 1965. Een voetstuk van 50 meter hoog houdt dit vliegtuig in de lucht. Via een wenteltrap kan het hotel bereikt worden, waarna genoten kan worden van een prachtig uitzicht. Zonder de stoelriemen vast te maken, kun je dromen tussen de wolken. (3,5 sterren, vanaf € 184 per kamer per nacht)

Marmara Antalya, Antalya (Turkije)
Van alle panorama uitzichten is die van het Marmara Antalya in Turkije, dat uitkijkt op de fascinerende kliffen van Antalya, het allermooist. De kamers kunnen 360 graden draaien. De ronde vorm en de ramen fungeren als een reuzenrad, waardoor de gasten in slaap vallen met uitzicht op het zwembad en wakker worden met uitzicht op zee. Opmerkelijk is ook het restaurant, dat uit negen gigantische themakolommen bestaat; een bibliotheekruimte, een graffiti kunstruimte of een sportruimte. Dit hotel is dus absoluut uniek in zijn soort. (5 sterren, vanaf € 61 per kamer per nacht)

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Single vakantie naar Toscane? 4 tips
By Scott ·
3 februari 2023

Single vakantie naar Toscane? 4 tips

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!