top drie singlereizen

De gekste hotelkamers van de wereld

Een hotelovernachting bestaat niet alleen uit een bed om in te slapen, maar kan ook nog eens hele bijzondere ervaring zijn. Geloof je niet dat je kunt slapen in een grot of een vliegtuig? Let dan maar eens op. Hotels.com, de toonaangevende boekingswebsite, zet vier originele hotelkamers op een rij. Ben jij klaar voor ‘een keer iets anders’?

Arte Luise Kunst Hotel, Berlin (Duitsland)
Iedereen die van kunst houdt, houdt van het Arte Luise Kunst Hotel in Berlijn. In dit art hotel zijn de unieke kamers geschilderd en ingericht door kunstenaars. Zo kunnen gasten slapen in een bed voor reuzen of verblijven in een ‘stripboekkamer’, waarin elke lijn is getekend met potlood. Overnachten is in dit hotel een ware ontdekkingsreis, voor iedereen die zowel middenin als dichtbij het centrum van de Duitse hoofdstad op zoek is naar kunst van formaat. (2,5 sterren, vanaf € 43 per kamer per nacht)

Madonna Inn, San Luis Obispo (California)
Amerika is Amerika niet als ze niet uitblinkt in bijzondere hotelkamers. Zo beschikt het Madonna Inn in San Luis Obispo in California over een aantal kleurrijke thema-kamers. De opvallendste hiervan is weggelegd voor echte Flinstonesfans, die een avond kunnen overnachten in een ware grot. Kamer 137 is een grotachtige woning voor échte mannen, maar natuurlijk wel met een comfort om voor te brullen. (3 sterren, vanaf € 179 per kamer per nacht)

Hotel Costa Verde, Manuel Antonio (Costa Rica)
Last van vliegangst? Dan behoort dit hotel voor jou wellicht niet tot de mogelijkheden. Hotel Costa Verder in Manuel Antonio in Costa Rica is namelijk gebouwd in de romp van een Boeing 727 uit 1965. Een voetstuk van 50 meter hoog houdt dit vliegtuig in de lucht. Via een wenteltrap kan het hotel bereikt worden, waarna genoten kan worden van een prachtig uitzicht. Zonder de stoelriemen vast te maken, kun je dromen tussen de wolken. (3,5 sterren, vanaf € 184 per kamer per nacht)

Marmara Antalya, Antalya (Turkije)
Van alle panorama uitzichten is die van het Marmara Antalya in Turkije, dat uitkijkt op de fascinerende kliffen van Antalya, het allermooist. De kamers kunnen 360 graden draaien. De ronde vorm en de ramen fungeren als een reuzenrad, waardoor de gasten in slaap vallen met uitzicht op het zwembad en wakker worden met uitzicht op zee. Opmerkelijk is ook het restaurant, dat uit negen gigantische themakolommen bestaat; een bibliotheekruimte, een graffiti kunstruimte of een sportruimte. Dit hotel is dus absoluut uniek in zijn soort. (5 sterren, vanaf € 61 per kamer per nacht)

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!