vakantie maakt gelukkiger

De hipste reisbestemmingen van dit moment

Niet alleen in de modewereld zijn er trends, ook qua reisbestemmingen kun je de plan helemaal misslaan. Zo is het Zuiden van Frankrijk vreselijk passé, terwijl Ibiza dan weer de trekpleister is voor alles en iedereen hip.

Voormalige redactrice bij ELLE en oprichtster van de invloedrijke blog TheSyleTraveller Bonnie Rahkit vertelt waar je zeker gespot moet worden deze zomer.

1. Ibiza
Het Spaanse eiland Ibiza heeft lang een ietwat foute bijklank gehad, vanwege de vele strandbars overladen met dronken Britse tieners. Tegenwoordig is het dé plaats waar de modewereld uitrust tussen de modeweken door. Ga dansen in de exclusieve doch hipsterclubSpace of vergezel it-girls als Alexa Chung en Cara Delevingne in de bar Pacha. Slapen doe je volgens Bonnie best in het hippe hotel Es Vive of in Cas Gasi, waar Kate Moss en Mario Testino steevast verblijven als ze op het eiland vertoeven.

2. Tulum
Tulum, de stad in het uiterste oosten van Mexico werd door The New York Times onlangs omschreven als ‘dé hotspot voor modemensen’ en dat klopt helemaal volgens Bonnie. De stad wordt overspoeld door Redactrices van Vogue en door hippe celebs als Miranda Kerr, Sienna Miller en Jared Leto.
Slapen doe je aldus Bonnie best in hotel Coqui Coqui, dat uitgebaat wordt door een mannelijk model. Papaya Playa Project is een andere optie. Daar kun je ’s nachts naar een ondergrondse club gaan, waarna je dus ’s ochtends alleen nog maar in de lift moet stappen om naar hotelkamer te gaan.

3. Marrakesh
Marrakesh, de stad in het westen van Marokko, is al langer dan vandaag een van de meest hippe en populaire vakantiebestemmingen. Yves Saint Laurent kocht en verbouwde er in de jaren tachtig Jardin Marjorelle, wat nog steeds een prachtige bezienswaardigheid is. Onlangs deed it-girl (en zus van) Poppy Delevingne er haar trouwfeest met onder andere Alexa Chung, Mark Ronson en Matthew Williamson op de gastenlijst.

Wil je zoveel mogelijk celebs spotten? Overnacht dan in het poepchique boetiek hotel Ell Fenn, met een dakterras waar iedereen nog maar een beetje hip samenkomt ’s avonds. Eten tussen de modemensen kun je dan weer doen in restaurant Le Comtoir.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!