vakantiebeurs

De jaarlijkse vakantiebeurs komt er weer aan!

Deze week is het weer Vakantiebeurs tijd! Vanaf 16 januari vind je de mooiste bestemmingen, dichtbij en ver van huis in de Jaarbeurs in Utrecht. Leuk om wat inspiratie op te doen of zelfs om je volgende trip te boeken!

Verleiden

Dit zijn de activiteiten die jou dit jaar verleiden op de Vakantiebeurs. Met deze top ‘things to do’ haal je het meeste uit je bezoek. Ga surfen in Costa Rica, proef jouw Las Vegas flavour, ‘vlieg’ Business Class met Turkish Airlines of neem even pauze met een heerlijke Thaise massage. Dit en nog veel meer maak je dit jaar mee op de Vakantiebeurs. Bekijk de hele lijst hier.

Vakantiebeurs viert feest

De vijftigste verjaardag van de Vakantiebeurs gaat niet onopgemerkt voorbij. Speciaal voor deze jubileumeditie wordt tussen hal 7 en hal 12 een festival tent opgezet waar 50 jaar Vakantiebeurs gevierd wordt in de sfeer van bekende internationale feesten zoals Braziliaans carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar. Met drakendans, een kungfus how, sambadansers en een travelpubquiz.

Kortom: entertainment verzekerd. De beursdagen worden in de festivaltent afgesloten met live-entertainment van acts als coverband Broadway en Piano & Co. Dagelijks duiken tijdens Vakantiebeurs gouden ballonnen op die recht geven op mooie prijzen en D-reizen verloot prijzen in de ballenbak.

Ras al Khaimah is een onontdekt pareltje

“Mooie stranden, woestijn, mangroven én indrukwekkende gebergten komen hier samen”, zegt Mohamed van het Verkeersbureau van Ras al Khaimah. Een unieke vakantiebestemming voor gezinnen, 50-plussers en ook vriendinnen die een weekendje samen weg willen.

Met een vlucht van 6 uur naar Dubai en een autorit van 45 minuten vanaf Dubai International Airport ligt Ras Al Khaimah aan je voeten. Op de stand kun je de Jebel Jais Flight via virtual reality doen, lokale dansshows bekijken en je maakt kans op geweldige reisprijzen naar Ras Al Khaimah tijdens de dagelijkse TravelQuiz. Genoeg redenen om langs te komen op de stand en zelf kennis te maken met dé opkomende bestemming in 2020.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!