vakantiebeurs

De jaarlijkse vakantiebeurs komt er weer aan!

Deze week is het weer Vakantiebeurs tijd! Vanaf 16 januari vind je de mooiste bestemmingen, dichtbij en ver van huis in de Jaarbeurs in Utrecht. Leuk om wat inspiratie op te doen of zelfs om je volgende trip te boeken!

Verleiden

Dit zijn de activiteiten die jou dit jaar verleiden op de Vakantiebeurs. Met deze top ‘things to do’ haal je het meeste uit je bezoek. Ga surfen in Costa Rica, proef jouw Las Vegas flavour, ‘vlieg’ Business Class met Turkish Airlines of neem even pauze met een heerlijke Thaise massage. Dit en nog veel meer maak je dit jaar mee op de Vakantiebeurs. Bekijk de hele lijst hier.

Vakantiebeurs viert feest

De vijftigste verjaardag van de Vakantiebeurs gaat niet onopgemerkt voorbij. Speciaal voor deze jubileumeditie wordt tussen hal 7 en hal 12 een festival tent opgezet waar 50 jaar Vakantiebeurs gevierd wordt in de sfeer van bekende internationale feesten zoals Braziliaans carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar. Met drakendans, een kungfus how, sambadansers en een travelpubquiz.

Kortom: entertainment verzekerd. De beursdagen worden in de festivaltent afgesloten met live-entertainment van acts als coverband Broadway en Piano & Co. Dagelijks duiken tijdens Vakantiebeurs gouden ballonnen op die recht geven op mooie prijzen en D-reizen verloot prijzen in de ballenbak.

Ras al Khaimah is een onontdekt pareltje

“Mooie stranden, woestijn, mangroven én indrukwekkende gebergten komen hier samen”, zegt Mohamed van het Verkeersbureau van Ras al Khaimah. Een unieke vakantiebestemming voor gezinnen, 50-plussers en ook vriendinnen die een weekendje samen weg willen.

Met een vlucht van 6 uur naar Dubai en een autorit van 45 minuten vanaf Dubai International Airport ligt Ras Al Khaimah aan je voeten. Op de stand kun je de Jebel Jais Flight via virtual reality doen, lokale dansshows bekijken en je maakt kans op geweldige reisprijzen naar Ras Al Khaimah tijdens de dagelijkse TravelQuiz. Genoeg redenen om langs te komen op de stand en zelf kennis te maken met dé opkomende bestemming in 2020.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!