luxe hotels met kinderen

De leukste hotels voor kinderen van welgestelde ouders

Voor veel kinderen is een hotelovernachting sowieso al bijzonder, maar in deze hotels wordt het pas echt een feestje. En ook al ben je alleenstaande ouder, wil dat niet altijd zeggen dat geld een probleem is. Alles om je kind te pleasen. Kind happy, jij ook happy.

Azul Hotels, Riviera Maya, Mexico

In deze all-inclusive hotels aan de Mexicaanse kust worden sinds kort Fisher-Pricekamers aangeboden. De familiesuites staan vol met speelgoed en het beddengoed en de badjassen van de kinderen zijn versierd met de populaire Little People. Tijdens het ontbijt worden de kids vergezeld door Little People Mia en Eddie. Het speelgoed in de suites worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen in het gezelschap.

Diva Hotel, San Francisco, Verenigde Staten

Dromen uw kinderen van een toekomst als zanger of filmster? Neem ze dan mee naar dit hotel en boek de Little Divas Suite. Die heeft namelijk een aparte kinderkamer compleet met een tekentafel, een karaokeset, gigantische knuffels en de portretten van bekende kindsterren aan de muur.

Royal Caribbean Cruises

Op de schepen van Royal Caribbean Cruises kunnen kleine meisjes meedoen aan de Barbie Premium Experience. Hun bed wordt gedekt met een Barbie-dekbed, ze krijgen dansles en een workshop waarbij ze kleren voor hun Barbie leren maken, mogen een modeshow lopen en er wordt een theekransje voor ze georganiseerd.

Legoland Hotel, Carlsbad, Californië

In dit pas geopende hotel staan de kamers met thema’s als ‘ piraten’ en ‘avontuur’ natuurlijk vol met lego. Het restaurant heeft een buffet op kinderhoogte zodat kids zelf kunnen opscheppen, er is een gigantische speelkamer vol lego en bij de ingang van het hotel en bij het zwembad staan metershoge lego-draken die zeepbellen en rook blazen.

Bron: Telegraaf

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!