Praag vakantie

De meest romantische stedentrips van Europa

Net single af en een kersverse nieuwe liefde? Dan is een van de eerste dingen die je doet een romantisch stedentripje plannen natuurlijk! Welke steden daar het beste voor in aanmerking komen vertellen wij je hier.

Parijs

Als sinds jaar en dag topfavoriet als meest romantische stad van Europa. De stad van de liefdeā€¦ Als je verliefd bent dan wordt je nog verliefder wanneer je in Parijs verblijft. Een romantische tochtje over de Seine of toch liever een innige zoen bovenop de Eifeltoren? Samen een liefdesslotje hangen aan de beroemde slotjesbrug is natuurlijk ook een must!

Rome

Wanneer je in Rome bent wordt je niet alleen nog verliefder op elkaar maar ook op deze werkelijke prachtige stad. Je waant je in een groot openluchtmuseum. Verleid elkaar op de Spaanse trappen waar alle jeugdige Italianen met elkaar flirten, bezoek het Colosseum en bewonder de immense Sint Pieter. Een tripje om nooit te vergeten!

Praag

Praag ademt romantiek! Of het nu de smalle straatjes, de mooie torentjes of de gezellige pleintjes zijn, in Praag geniet je als kersvers verliefd stelletje optimaal. De oude mooie gebouwen stelen vast ook jouw hart. Wil je eeuwig geluk in de liefde, dan moet je een muntje vanaf de Karelsbrug in het water gooien.

Florence

Na Rome is Florence ook een stad met veel romantiek. Prachtige gebouwen, natuurlijk de beroemde koepel van Florence en de Ponte Vecchio, het zijn maar een paar highlights van deze prachtige stad. Loop langs de Arno met een zalig Italiaans ijsje, kijk elkaar diep in de ogen en geniet van de liefde.

Wenen

Lang, lang gelden zette keizerin Sissi Wenen op de kaart als romantische stad en dat is nooit meer verdwenen. Wenen doet gewoon in alles romantisch aan. Ultieme uitje voor kersverse geliefde is natuurlijk een ritje in de paardenkoets door de stad. Zeker weten dat je nog verliefder terug komt dan je ging.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!