filmlocatie vakantie

De oplossing voor deze zomervakantie: Kamperen in de tuin

Wat is de oplossing voor het tekort aan vakantieaccommodaties nu een groeiend aantal Nederlanders deze zomer op vakantie wil in eigen land? Nederlanders die hun tuin of privéterrein verhuren als kampeerplek, denkt Campspace.

Tuin beschikbaar

Daarom roept deze kampeer-startup particulieren op om hun atuin beschikbaar te stellen tijdens de vakantie voor andere Nederlanders. Campspace wil een vraag- en aanbodplatform zijn voor unieke kampeerplekken midden in de natuur, van een achtertuin in de polder tot vintage campers en bijzondere hutten in het bos. Een soort Airbnb, maar dan voor het buitengebied.

Thuiskamperen

Er zijn meer ondernemers die creatief worden in deze coronatijd. TeamAnimation (zorgt voor animatieteams op vakantieparken) en Kapitent (levert tenten voor festivalcampings) hebben een mooie oplossing voor ouders die dit jaar niet op vakantie kunnen. Op vakantie in je eigen achtertuin inclusief compleet ingerichte tent én een animatieprogramma voor de kinderen. Op de website thuiskamperen.nl kun je een tipitent, festihut of groepstent huren en eventueel het animatieteam boeken. De kosten vallen nog mee, voor 65 euro per week heb je een tipitent in je eigen tuin staan en voor 110 euro een middag lang je eigen animatieteam.

Bron: Reishonger

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!