filmlocatie vakantie

De oplossing voor deze zomervakantie: Kamperen in de tuin

Wat is de oplossing voor het tekort aan vakantieaccommodaties nu een groeiend aantal Nederlanders deze zomer op vakantie wil in eigen land? Nederlanders die hun tuin of privéterrein verhuren als kampeerplek, denkt Campspace.

Tuin beschikbaar

Daarom roept deze kampeer-startup particulieren op om hun atuin beschikbaar te stellen tijdens de vakantie voor andere Nederlanders. Campspace wil een vraag- en aanbodplatform zijn voor unieke kampeerplekken midden in de natuur, van een achtertuin in de polder tot vintage campers en bijzondere hutten in het bos. Een soort Airbnb, maar dan voor het buitengebied.

Thuiskamperen

Er zijn meer ondernemers die creatief worden in deze coronatijd. TeamAnimation (zorgt voor animatieteams op vakantieparken) en Kapitent (levert tenten voor festivalcampings) hebben een mooie oplossing voor ouders die dit jaar niet op vakantie kunnen. Op vakantie in je eigen achtertuin inclusief compleet ingerichte tent én een animatieprogramma voor de kinderen. Op de website thuiskamperen.nl kun je een tipitent, festihut of groepstent huren en eventueel het animatieteam boeken. De kosten vallen nog mee, voor 65 euro per week heb je een tipitent in je eigen tuin staan en voor 110 euro een middag lang je eigen animatieteam.

Bron: Reishonger

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!