relatie redden vakantie

De reistrends van 2014

Met de komst van het nieuwe jaar werpt de website cheapflights.com een blik op de toekomst. Volgens de reiswebsite wordt 2014 een topjaar voor Brazilië, maken we tripjes binnen Europa en gaan we op zoek naar verborgen pareltjes.

Brazilië

Brazilië is al jaren een populaire reisbestemming, maar met een aantal grote evenementen op de agenda zal deze populariteit in 2014 alleen maar toenemen. In de zomer is Brazilië een maand lang het hart van de World Cup. Voetbalfans van over de hele wereld reizen af voor dit voetbalspektakel. Wees er wel snel bij, want de kaarten zijn snel uitverkocht.

Hulde aan Europa

In 2014 is het tevens honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak. Ingewijden verwachten dat veel vakantiegangers erop uit trekken om slagvelden te bezoeken om geliefden te herdenken die in Europa omkwamen tijdens de oorlog.

Caraïben

Kristalblauw water, parelwitte zandstranden en wuivende palmen dat is het beeld wat de Caraïben bij veel toeristen oproept. Toch zijn deze eilanden heel verschillend. Zo heersen er verschillende klimaten en betalen de inwoners met andere muntsoorten. Door recente veranderingen op enkele eilanden, zullen deze verschillen in de toekomst alleen maar groter worden. Mede daarom zou de populariteit van de Caraïben in 2014 toenemen.

Goedkope bestemmingen

Steeds meer toeristen reizen af naar goedkope bestemmingen. Met als gevolg dat deze voordelige vakantieoorden hun charme verliezen. Het wordt dus in 2014 een uitdaging om bestemmingen te vinden die de grote massa toeristen nog niet heeft ontdekt. Kies bijvoorbeeld voor Albanië in plaats van Malta, ruil Bulgarije in voor Estland, reis af naar Laos in plaats van Vietnam en kies Nicaragua boven Costa Rica.

Bron: Telegraaf

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Single vakantie naar Toscane? 4 tips
By Scott ·
3 februari 2023

Single vakantie naar Toscane? 4 tips

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!