flirtcoupe

De voordelen van alleen reizen

Hoewel de één liever met iemand op vakantie gaat, zijn er natuurlijk genoeg mensen die graag alleen op vakantie gaan. Lekker rustig, je eigen plan trekken, geen  rekening hoeven houden met de wensen van een ander. We kunnen nog wel even doorgaan met het opnoemen van redenen waarom iemand liever alleen reist dan met een gezelschap.

Geen voordeel zonder nadeel

Alleen reizen heeft zijn voor- en nadelen. Je kunt vaak niet voordelig een pakketreis boeken. Want daar wordt altijd een minimum van 2 reizigers aangehouden. Je kunt wel alleen een pakketreis boeken, maar dan ben je eigenlijk een dief van je eigen portemonnee. Met andere woorden, daar ben je mooi klaar mee.

Ticket en hotel los te regelen

Daarentegen is het een voordeel dat je makkelijk los vliegtickets en hotels kunt regelen. Is er nog maar 1 plaats beschikbaar voor een bepaalde prijs? Dan is die stoel voor jou! Terwijl je die stoel niet had gezien wanneer je met ze tweetjes zou gaan vliegen. Aangezien dan 2 stoelen worden getoond voor een zelfde prijs.

Online boeken

Online kun je ook makkelijk een goedkoop hotelletje op de kop tikken. Hotels.com of Booking.com, het maakt eigenlijk niet uit. Je betaalt daar gewoon voor een kamer i.p.v. per persoon. Dit maakt het boeken van je single reis een stuk eenvoudiger en bovendien ook goedkoper.

Boek die single vakantie

Dus begin je al zin te krijgen om er lekker in je eentje op uit te trekken? Om heerlijk te genieten van de zon of actief er op uit te trekken? Laat je dan niet tegen houden en boek die single vakantie! Iedereen mag wel eens lekker genieten van een heerlijke vakantie toch?

Vliegticket speciaal voor single

Single vliegtickets boeken? Bestaat dat, zul je denken. Dit is eigenlijk gewoon een leuke omschrijving voor een vliegticket voor 1 persoon. Ook zo’n speciale ticket kun je boeken bij SchipholTickets.nl, Vliegtickets.nl en Cheaptickets.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Dénia, schat aan de Costa Blanca
By danny@db-online-marketing.nl ·
1 september 2023

Dénia, schat aan de Costa Blanca

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie
By Scott ·
29 september 2023

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!