flirtcoupe

De voordelen van alleen reizen

Hoewel de één liever met iemand op vakantie gaat, zijn er natuurlijk genoeg mensen die graag alleen op vakantie gaan. Lekker rustig, je eigen plan trekken, geen  rekening hoeven houden met de wensen van een ander. We kunnen nog wel even doorgaan met het opnoemen van redenen waarom iemand liever alleen reist dan met een gezelschap.

Geen voordeel zonder nadeel

Alleen reizen heeft zijn voor- en nadelen. Je kunt vaak niet voordelig een pakketreis boeken. Want daar wordt altijd een minimum van 2 reizigers aangehouden. Je kunt wel alleen een pakketreis boeken, maar dan ben je eigenlijk een dief van je eigen portemonnee. Met andere woorden, daar ben je mooi klaar mee.

Ticket en hotel los te regelen

Daarentegen is het een voordeel dat je makkelijk los vliegtickets en hotels kunt regelen. Is er nog maar 1 plaats beschikbaar voor een bepaalde prijs? Dan is die stoel voor jou! Terwijl je die stoel niet had gezien wanneer je met ze tweetjes zou gaan vliegen. Aangezien dan 2 stoelen worden getoond voor een zelfde prijs.

Online boeken

Online kun je ook makkelijk een goedkoop hotelletje op de kop tikken. Hotels.com of Booking.com, het maakt eigenlijk niet uit. Je betaalt daar gewoon voor een kamer i.p.v. per persoon. Dit maakt het boeken van je single reis een stuk eenvoudiger en bovendien ook goedkoper.

Boek die single vakantie

Dus begin je al zin te krijgen om er lekker in je eentje op uit te trekken? Om heerlijk te genieten van de zon of actief er op uit te trekken? Laat je dan niet tegen houden en boek die single vakantie! Iedereen mag wel eens lekker genieten van een heerlijke vakantie toch?

Vliegticket speciaal voor single

Single vliegtickets boeken? Bestaat dat, zul je denken. Dit is eigenlijk gewoon een leuke omschrijving voor een vliegticket voor 1 persoon. Ook zo’n speciale ticket kun je boeken bij SchipholTickets.nl, Vliegtickets.nl en Cheaptickets.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!