Deel jouw reisverhaal met Single2Travel en win!

Iets leuks, hilarisch of bizars meegemaakt op vakantie? Single2Travel is benieuwd naar avonturen van singles op reis! Deel jouw verhaal met ons en win!

Wat moet je doen?
Stuur jouw verhaal vóór 30 juni per mail naar lisa@single2travel.nl Geef het bericht het onderwerp ‘Schrijfwedstrijd Single2Travel’. Vermeld in het bericht je naam, adres en leeftijd. Het onderwerp bepaal je helemaal zelf. De omvang van je verhaal mag maximaal 600 woorden zijn. Verder zou het natuurlijk leuk zijn als je een pakkende titel hebt bij je verhaal!
 

Wat kun je winnen?
De drie beste inzendingen worden op de website geplaatst. Daarnaast krijgen de winnaars ook nog mooie prijzen toegestuurd!
 

De eerste prijs bestaat uit het Lonely Planet Travel Book en De wereld in 27 vakantiedagen van Johannes Keuning, samen ter waarde van 62 euro.

De tweede prijs bestaat uit Lonely Planet’s 1000 Ultimate Experiences en  Kleine Landjes van Jelle Brandt Corstius, samen ter waarde van 35 euro.
 

De derde prijs is The Europe Book van Lonely Planet, ter waarde van 19 euro.

De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht halverwege de maand juli. Voor vragen kun je contact opnemen met Single2Travel op lisa@single2travel.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!