Deel jouw reisverhaal met Single2Travel en win!

Iets leuks, hilarisch of bizars meegemaakt op vakantie? Single2Travel is benieuwd naar avonturen van singles op reis! Deel jouw verhaal met ons en win!

 

Wat moet je doen?
Stuur jouw verhaal vóór 30 juni per mail naar lisa@single2travel.nl Geef het bericht het onderwerp ‘Schrijfwedstrijd Single2Travel’. Vermeld in het bericht je naam, adres en leeftijd. Het onderwerp bepaal je helemaal zelf. De omvang van je verhaal mag maximaal 600 woorden zijn. Verder zou het natuurlijk leuk zijn als je een pakkende titel hebt bij je verhaal!

 

Wat kun je winnen?
De drie beste inzendingen worden op de website geplaatst. Daarnaast krijgen de winnaars ook nog mooie prijzen toegestuurd!

De eerste prijs bestaat uit het Lonely Planet Travel Book en De wereld in 27 vakantiedagen van Johannes Keuning, samen ter waarde van 62 euro.

De tweede prijs bestaat uit Lonely Planet’s 1000 Ultimate Experiences en  Kleine Landjes van Jelle Brandt Corstius, samen ter waarde van 35 euro.

De derde prijs is The Europe Book van Lonely Planet, ter waarde van 19 euro.

De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht halverwege de maand juli. Voor vragen kun je contact opnemen met Single2Travel op lisa@single2travel.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!