10 items in backpack

Deze dingen herken je vast wanneer je weleens gaat backpacken naar een ver oord

Ben je dol op reizen? De backpack op je rug en gaan! Hartstikke leuk natuurlijk, maar wanneer je een verre reis maakt dan maak je natuurlijk ook de gekste dingen mee. Misschien herken je deze 7 wel… 

Deze dingen herken je vast wanneer je weleens gaat backpacken naar een ver oord

  1. Je hebt oog in oog gestaan met een heel eng beest

Of het nou een spin was of een beer, ergens op reis schrok je je ineens helemaal dood omdat een medebewoner van de planeet aarde het nodig vond om opeens heel dicht bij jou in de buurt te vertoeven. Tsja, de flora en fauna is buiten Nederland nou allemaal net wat spannender. Daar doe je het uiteindelijk ook voor. Maar allemachtig, wat zijn sommige beesten raar/eng/groot!

Muggen die je helemaal lek prikken tellen hier even niet mee, maar zijn natuurlijk wel – letterlijk – bloedirritant. 

  1. Je hebt een angst overwonnen (of bent er in ieder geval mee geconfronteerd)

Dat kan over puntje 1 gaan – dat je bij thuiskomst opeens theekransjes hield met onze gezellige Nederlandse ienieminispinnen. Maar misschien stond je ook wel in de diepste afgrond ooit te kijken vanaf een smal bergpaadje terwijl je eigenlijk als de dood bent voor hoogtes. Of wie weet hing je plotseling aan een elastiek te bungelen terwijl je dat nooit van jezelf had gedacht. Of… tsja, vul zelf maar in. Reizen is living on the edge.

  1. Je hebt je een pakezel gevoeld

Er is een moment geweest – waarschijnlijk zelfs meer – dat je met je hele hebben en houwen door de stad, of juist door een of ander onherbergzaam gebied, sjouwde. Niet. Leuk.

  1. Je hebt met een kater des doods een helse reis moeten doorstaan

Over niet leuk gesproken. Op reis drink je natuurlijk ook gezellig wat, bijvoorbeeld met nieuwe mensen die je leert kennen. Soms loopt dat een beetje uit de hand en dat is heel toevallig vaak net de dag voordat er een reisdag op het programma staat. Waarom doe je jezelf dit toch weer aan?! Leer je het dan nooit?! (NEE!)

  1. Je hebt het idioot warm gehad (tenzij je in IJsland was, dan waarschijnlijk koud)

Je wist niet dat je zo kon zweten als jij hebt  gedaan. Met het zweet dat van jou afkwam had je een hele Dode Zee aan zout water kunnen vullen. Wat kan het idioot warm zijn zeg! (En als je dus in IJsland of een ander koud land was, dan kun je bovenstaand op die manier lezen, en dat van die Dode Zee dan als ‘zo koud dat er rayonhoofden bij elkaar kwamen om de Elfstedentocht op jouw lijf te schaatsen’ ofzo..)

  1. Je hebt iets ongelooflijks smerigs gegeten

Lekker iets onbekends bestellen en na de eerste hap kokhalzend de boel binnen proberen te houden omdat je ook niet onbeleefd wil zijn. Blijken het achteraf ook nog eens gefrituurde apenballen te zijn of zoiets.

  1. Je hebt op een andere manier met de consequenties van eten te maken gehad…

Ehh, ja, dat eten is niet alleen voor je smaakpapillen even wennen, maar ook voor je darmstelstel. Daar houden we het maar even bij…

Bron: Marie Claire

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!