seksspeeltjes mee vakantie

Deze toys zijn de ideale reismaatjes van singles

Ga je binnenkort op vakantie en zie je ertegenop om je toys mee te nemen vanwege de controle op de airports? Heel begrijpelijk! Want ondanks dat het taboe grotendeels is verdwenen, is de confrontatie met een douanebeambte die een vibrator tevoorschijn tovert uit je koffer toch vaak een oeps momentje. En dan sta daar in het buitenland met het schaamrood op je kaken terwijl een slecht Engels sprekende douanier je met een veelbetekenend blik aankijkt. Wil je dit soort momenten liever vermijden? Ik heb drie goede speeltjes voor je op een rijtje gezet die onherkenbaar als sekstoy mee kunnen in je koffer.  

We Vibe 4 – de perfecte reisgenoot

De We Vibe 4 is niet alleen een supertoy maar ook nog eens jouw allerbeste reismaatje. Hij wordt namelijk geleverd met een compact en discreet doosje voor opslag, opladen en reizen. Als de douanebeambte dit doosje uit je koffer plukt, hoef jij echt niet met rode oortjes om je heen te kijken of iemand het misschien gezien heeft. Niemand zal de link leggen tussen dit doosje en jouw genot, tenzij ze natuurlijk zelf ook fan zijn van We Vibe. In dat geval krijg je waarschijnlijk alleen maar een bewonderende blik. Een ander voordeel van de We Vibe 4 is de bediening via de app. Zelfs op afstand kan hij nog worden bediend. Dus heb jij nu net voor vertrek een leuke man ontmoet en moet je hem noodgedwongen achterlaten in Nederland? Door middel van de app kunnen jullie op reis ook nog samen spelen. Kortom de We Vibe 4 is onmisbaar voor alle reislustige singles. Heb ik dan helemaal niets aan te merken op deze toy? Eigenlijk niet, maar als ik dan toch iets zou moeten zeggen, dan zou het de prijs zijn. Hij is namelijk niet goedkoop. Gelukkig is er altijd wel een goede kortingscode te vinden waarmee je genot toch minimaal 20% voordeliger wordt.

Strapless clitorisstimulator Eva – design en genot gaan hand in hand

Met zijn Alessi-achtige design is deze clitorisstimulator Eva totaal onherkenbaar als toy. Maar dat wil niet zeggen dat hij zijn ‘werk’ als toy niet serieus neemt. In tegendeel zelfs, deze toy mag dan klein zijn, zijn daden zijn groot. Neem hem mee op reis en je bent je hele vakantie verzekerd van intense hoogtepunten. Heerlijk toch? Want juist op warme zwoele avonden is er niets beter om de dag mee af te sluiten dan een zalig orgasme. Mocht je nog een lekkere Italiaan aan de haak weten te slaan voor the real thing, deze clitorisstimulator is ook heel goed tijdens de gezamenlijke seks te gebruiken. Zeker weten dat jouw merkengeile Italiaan onder de indruk zal zijn van jouw ‘Alessi’ genot. Tip: gebruik ook voor deze toy een promotiecode, zoals je weet is design namelijk niet goedkoop.

Vibrerende eitje Lyla Lelo – geen rode wangen van schaamte

Dit genotseitje Lyla Lelo wordt geleverd met een prachtig design doosje dat je niet laat blozen als het uit je koffer tevoorschijn komt tijdens de douanecontrole. Dit eitje bezorgt jou alleen rode wangen van genot en niet van schaamte. Door de afstandsbediening is deze toy ook goed te gebruiken als je een spannende date hebt. Want ook al kun je die heerlijke Fransman slecht verstaan, de taal der liefde is universeel. Geef hem de afstandsbediening en ik weet zeker dat jullie die avond dezelfde taal spreken.

Als single moet je goed voor je eigen genot zorgen – ook tijdens de vakantie – maar met de vele kwalitatief goede toys is dat geen enkel probleem. Naast deze drie goede reismaatjes hoort er nog een toy thuis op jouw nachtkastje. De immer goed presterende Tarzan! Soms heb je gewoon zin in ouderwets genot, toch? Met een paar goede speeltjes ben jij ook als single verzekerd van nachten waar de vonken vanaf vliegen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!