vliegen tarieven wifi

Dit is de app voor vakantiegangers met vliegangst

Begin jij al te bibberen bij woorden als stewardess, instapkaart en turbulentie? Goed nieuws: een piloot heeft samen met therapeuten een briljante app ontworpen die reizigers van hun vliegangst afhelpt.

SkyGuru

Stel je voor: je zit met zweethanden in een veel te krap stoeltje. Je gordel zit vast en de loodzware deuren worden vergrendeld. Daar zit je dan, in een langwerpige cabine met puntige uitsteeksels die over een paar minuten zichzelf in het luchtledige gaat lanceren. Niet zo heel vreemd toch dat dat ruim drie op de tien reizigers last hebben van vliegangst. Voor de passagiers met klamme handjes komt deze nieuwe app waarschijnlijk als geroepen: SkyGuru helpt je door je vlucht heen.

Wat doet de SkyGuru vliegangst-app precies?

Maar wat kan SkyGuru precies betekenen voor de aviophobes onder ons? In principe werkt de app als een soort persoonlijke piloot die je live updates geeft over alle ditjes en datjes die tijdens de vlucht aan de orde zijn. De app geeft je gedetailleerde informatie over je vluchtroute, kan turbulentie voorspellen en legt uit waarom je op dat moment bepaalde dingen voelt of hoort.

Virtuele begeleider

Het is dus een soort virtuele begeleider die je voornamelijk helpt om met beide voeten op de grond (of vliegtuigvloer) te blijven staan. Zo voorkomt deze ‘rationele’ app dat je emoties de boventoon gaan voeren, waardoor je minder snel in de stress schiet. Je kunt de app van te voren downloaden en vervolgens in de vliegtuigstand blijven gebruiken. Er is een pro-versie van €21,99, maar ook een gratis versie met iets minder functies. Succes tijdens je volgende vlucht!

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!