vliegen tarieven wifi

Dit is de app voor vakantiegangers met vliegangst

Begin jij al te bibberen bij woorden als stewardess, instapkaart en turbulentie? Goed nieuws: een piloot heeft samen met therapeuten een briljante app ontworpen die reizigers van hun vliegangst afhelpt.

SkyGuru

Stel je voor: je zit met zweethanden in een veel te krap stoeltje. Je gordel zit vast en de loodzware deuren worden vergrendeld. Daar zit je dan, in een langwerpige cabine met puntige uitsteeksels die over een paar minuten zichzelf in het luchtledige gaat lanceren. Niet zo heel vreemd toch dat dat ruim drie op de tien reizigers last hebben van vliegangst. Voor de passagiers met klamme handjes komt deze nieuwe app waarschijnlijk als geroepen: SkyGuru helpt je door je vlucht heen.

Wat doet de SkyGuru vliegangst-app precies?

Maar wat kan SkyGuru precies betekenen voor de aviophobes onder ons? In principe werkt de app als een soort persoonlijke piloot die je live updates geeft over alle ditjes en datjes die tijdens de vlucht aan de orde zijn. De app geeft je gedetailleerde informatie over je vluchtroute, kan turbulentie voorspellen en legt uit waarom je op dat moment bepaalde dingen voelt of hoort.

Virtuele begeleider

Het is dus een soort virtuele begeleider die je voornamelijk helpt om met beide voeten op de grond (of vliegtuigvloer) te blijven staan. Zo voorkomt deze ‘rationele’ app dat je emoties de boventoon gaan voeren, waardoor je minder snel in de stress schiet. Je kunt de app van te voren downloaden en vervolgens in de vliegtuigstand blijven gebruiken. Er is een pro-versie van €21,99, maar ook een gratis versie met iets minder functies. Succes tijdens je volgende vlucht!

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!