Gaia Zoo

Dit is de mooiste dierentuin van de Benelux

Zou je dolgraag met je kids op safari gaan maar zit het er financieel niet in? Dan is dit een serieus leuk alternatief! Want een bezoekje brengen aan GaiaZOO bezorgt je beslist een fantastische dag! De dierentuin is onlangs uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Nederland 2018’!

Winnaar 2018

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel in Nederland als per provincie. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht. GaiaZOO scoort op onder andere prijs/kwaliteit, sfeer en personeel de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018.

Mooiste dierentuin van de Benelux

Met de gouden award liet GaiaZOO in Kerkrade zowel De Efteling in Kaatsheuvel als Diergaarde Blijdorp in Rotterdam achter zich. De Zuid-Limburgse dierentuin is vanwege het nieuwe en unieke dierentuinconcept door het publiek ook al vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’.

Winnaars per provincie
Drenthe – Outdoor Grolloo Klimpark in Grolloo
Flevoland – Orchideeën Hoeve Luttelgeest
Friesland – Puur Terschelling
Gelderland – Thermen Bussloo in Voorst
Groningen – Fontana Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans
Limburg – Kasteeltuinen Arcen
Noord-Brabant – Museum Klok & Peel in Asten
Noord-Holland – Landgoed Hoenderdaell
Overijssel – De Ulebelt in Deventer
Utrecht – Thermen Soesterberg in Soesterberg
Zeeland – Zeeuws maritiem MuZEEum Vlissingen
Zuid-Holland – Mariniersmuseum in Rotterdam

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!