Gaia Zoo

Dit is de mooiste dierentuin van de Benelux

Zou je dolgraag met je kids op safari gaan maar zit het er financieel niet in? Dan is dit een serieus leuk alternatief! Want een bezoekje brengen aan GaiaZOO bezorgt je beslist een fantastische dag! De dierentuin is onlangs uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Nederland 2018’!

Winnaar 2018

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel in Nederland als per provincie. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht. GaiaZOO scoort op onder andere prijs/kwaliteit, sfeer en personeel de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018.

Mooiste dierentuin van de Benelux

Met de gouden award liet GaiaZOO in Kerkrade zowel De Efteling in Kaatsheuvel als Diergaarde Blijdorp in Rotterdam achter zich. De Zuid-Limburgse dierentuin is vanwege het nieuwe en unieke dierentuinconcept door het publiek ook al vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’.

Winnaars per provincie
Drenthe – Outdoor Grolloo Klimpark in Grolloo
Flevoland – Orchideeën Hoeve Luttelgeest
Friesland – Puur Terschelling
Gelderland – Thermen Bussloo in Voorst
Groningen – Fontana Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans
Limburg – Kasteeltuinen Arcen
Noord-Brabant – Museum Klok & Peel in Asten
Noord-Holland – Landgoed Hoenderdaell
Overijssel – De Ulebelt in Deventer
Utrecht – Thermen Soesterberg in Soesterberg
Zeeland – Zeeuws maritiem MuZEEum Vlissingen
Zuid-Holland – Mariniersmuseum in Rotterdam

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!