rondreizen singles

Dit is wat rondreizen zo speciaal maakt

Moet je er niet aan dénken om je hele vakantie op één plaats door te brengen? Word je al onrustig bij de gedachte dat er in de omgeving van jouw vakantiebestemming amper iets te beleven valt? Dan kijk je vast uit naar je volgende rondreis! Ben je nog niet aangestoken door het rondreis-reisvirus; dan vertellen wij je graag in een notendop wat rondreizen met singles zo speciaal maakt.

1) Grenzen verleggen

Waarom zou je je beperken tot het bereizen van één land als je in dezelfde rondreis meerdere landen kunt aandoen? Het globetrotter gevoel komt pas echt in je naar boven als je letterlijk en figuurlijk je grenzen verlegt! Rondreizen verrijkt je leven en wanneer je samen met andere singles bent die daar net zo van genieten als jij; dan maak je de reis van je leven.

2) Variatie

Variatie is the keyword bij een rondreis. Welk land of werelddeel je ook bezoekt, door niet stil te zitten maar lekker in beweging te blijven zie je uiteenlopende landschappen, maak je kennis met verschillende culturen en ontmoet je heel veel nieuwe mensen. Niet alleen de lokale bevolking, maar ook de mensen in je groep leer je steeds beter kennen. Omdat er in elk land een diversiteit aan eetculturen heerst gaan ook je smaakpapillen op reis. Rondreizen is proeven en enorm genieten!

3) XXL vakantiegevoel

Weet je dat een rondreis je vakantiegevoel vergroot? Wanneer je verschillende plaatsen aandoet tijdens je vakantie lijkt je vakantie veel langer te duren dan wanneer je op een en dezelfde bestemming blijft. Omdat je je verplaatst doe je steeds nieuwe indrukken en krijgt ‘vakantiesleur’ geen kans en geniet je optimaal van het vakantiegevoel. Mooi reden om een rondreis met singles te boeken dus!

4) Groepsdynamiek

Heel veel singles aarzelen om een rondreis te boeken. Eenmaal de drempel overwonnen begrijpen ze zelf niet meer waarom ze daar nou zo over in hebben gezeten. Vreemd? Nee hoor. Wanneer je met een groep onbekende singles op reis gaat is dat ook best spannend. Maar de praktijk laat zien dat de groepsdynamiek ervoor zorgt dat iedereen zich binnen 24 uur ontspannen voelt. Tijdens rondreizen worden er heel wat waardevolle vriendschappen gesloten. Je bent tenslotte op reis met mensen die net als jij de wereld willen zien!

5) Verweggistan?

Denk jij bij rondreizen aan Floortje Dessing-achtige bestemmingen? Obscure oorden waar medische zorg iets is waar ze van dromen en zie je de enge beesten al over je een vliegen en kruipen? Geen paniek! Voor prachtige, spectaculaire rondreizen hoef je lang niet altijd de hele wereld over te vliegen. Er zijn ook hele mooie rondreizen te vinden in Europa. Van Italië tot de Scandinavische landen; er is voor iedere reiziger ene rondreis te vinden. Surf snel naar het uitgebreide aanbod rondreizen speciaal voor singles!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!