succesfacturen singlereis

Dit kenmerkt de single reiziger

Single reizigers heb je in alle soorten en maten. Van jong tot ouder, van actief ultra relaxed, van introvert tot extravert. De gemene deler is dat ze op het moment van de reis geen partner hebben en als single door het leven gaan. Ondanks de diversiteit aan mensen kunnen we de single reiziger toch herkennen aan de volgende 7 kenmerken!

7 kenmerken van de single reiziger

1 Single reizigers zijn nieuwsgierig

Nieuwsgierig naar nieuwe mensen, nieuwe culturen, landen, smaken en ervaringen, dat kenmerkt de single reiziger.

2. Single reizigers zijn sociaal

Single reizigers zijn sociale mensen, staan open voor nieuwe contacten en mensen met een andere levensvisie en horen graag van anderen wat zij allemaal hebben meegemaakt en beleefd op reis.

3 single reizigers hebben een open mind

Single reizigers hebben een open mind. Ze pakken in en vertrekken op reis zonder al te veel vooroordelen en laten zich verrassen door wat er op hun pad komt.

4 Single reizigers zijn grensverleggend

Grensverleggend, letterlijk en figuurlijk. Want behalve de grens oversteken met een bus, auto, trein of vliegtuig verkennen single reizigers graag wat er in hun nieuwe leven echt bij hen past.

5 Single reizigers zijn niet bang voor het onbekende

Single reiziger zijn niet bang voor het onbekende, sterker nog ze kijken juist uit naar nieuwe ervaringen! Dat maakt ze prettig en flexibel in de omgang.

6. Single reizigers hebben levenservaring

De meeste single reizigers die je aantreft tijdens een groepsreis hebben een gezonde dosis levenservaring. Dat maakt dat je tijdens een singlereis in een interessant gezelschap verkeert.

7. Single reizigers hebben lef

Dat de single reiziger een gezonde dosis lef heeft dat is zeker. Want ga er maar aan staan. Afreizen naar een onbekende vakantiebestemming met mensen die je nog nooit eerder in je leven hebt ontmoet. Dit zegt ook iets over hoe iemand in het leven staat, omgaat met obstakels en uitdagingen.

Herken jij jezelf? Dan wordt het de hoogste tijd om een nieuwe reis met leuke singles te boeken. De beste aanbieders van singlereizen vind je bij Groepsreizen.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!