tips en info singlereizen

Dit wil je beslist weten als single reiziger

Kersverse single en dit jaar het goede voornemen om op reis te gaan? Een vakantie als single is natuurlijk heel anders dan dat je gewend was maar daarom niet minder leuk. Tikkie spannend is het ook. Om alvast in de stemming te komen, de beste tips en artikelen voor de single reiziger!

Suvival tips voor de single reiziger

Helemaal solo op reis gaan, dat is best een uitdaging, Behalve gezond verstand heb je ook een aanzienlijke dosis durf nodig want reizen in je uppie kan in sommige landen behoorlijk spannend zijn. Ook moet je jezelf goed kunnen vermaken, want ook al ontmoet je overal op de wereld nieuwe mensen, het zijn niet meteen je beste vrienden. Toch is het reuze leuk om als single een keer alleen op reis te gaan en met deze 7 survival tips wordt het een prachtige reis!

Solo op reis

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van iemand die solo op vakantie ging. Heel avontuurlijk, rugzak om en de halve wereld over. Stiekem was je een beetje jaloers, want zo dapper..dat werd jij nooit! Dacht je. Met deze tips raak je gewend aan reizen en voor je het weet ga ook jij solo op reis!

Toe aan een vakantieliefde

Een nieuwe omgeving ver weg van alle dagelijkse verplichtingen is het perfecte decor voor een ontluikende vakantieromance. Deze vijf tips helpen je om andere vakantiegangers of lokale singles beter te leren kennen.

Singlereizen voor beginners

Korte singlevakanties en stedentrips worden steeds populairder. Dat is niet zonder reden. Want ondanks het grote aanbod singlevakanties ligt de drempel om te boeken nog altijd hoog. Een korte break of stedentrip is dus ideaal voor alle singles die hun eerste stapjes zetten in de wereld die singlereizen heet.

Avontuurlijke singlereizen voor alle leeftijden

Is het tijd voor een beetje avontuur in je leven? Nu je weer single bent is het vast tijd om je grenzen te verleggen, nieuwe avonturen aan te gaan en je blikveld te verruimen. Avontuurlijke singlereizen zijn een onvergetelijke ervaring!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!