stuntprijzen vliegtickets

Dit zijn de nieuwste reizen van Tenzing Travel

Tenzing Travel is het hele jaar door op zoek naar prachtige bestemmingen! Ook nu heeft Tenzing Travel weer nieuwe reizen naar Noord-Amerika, Canada en Azië aan het aanbod toegevoegd. Lees je mee?

Nieuwe reizen Noord-Amerika

Tenzing Travel heeft drie nieuwe reizen naar Noord-Amerika: een 22-daagse camperreis langs de hoogtepunten in het zuidwesten van de Verenigde staten, waaronder natuurlijk de indrukwekkende steden San Francisco en Las Vegas. Naast deze steden zijn ook de Grand Canyon, Bryce Canyon en Joshua Tree National Park onderdeel van de camperreis. De rondreis heeft een ideale combinatie tussen steden en natuur. Een andere reis is gefocust op bijzondere overnachtingen in West-Amerika en er is een nieuwe spectaculaire treinreis door West-Canada. De treinreis brengt je langs Banff- en Jasper National Park, de Rocky Mountains en ook Vancouver mag natuurlijk niet overgeslagen worden. En dat is nog niet alles: de treinreis wordt vervolgd door een cruise langs de fjorden van de Inside Passage en Alaska.

Nieuwe reizen Afrika

Ook naar Afrika zijn er drie nieuwe reizen. Allereerst de 21-daagse autoreis van Kaapstad naar Botswana, inclusief het bezichtigen van de Tafelberg in Kaapstad, de Kalahari-woestijn in Namibië en de Victoria Falls in Botswana. In deze reis zitten natuurlijk ook safari’s inbegrepen. De andere twee reizen zijn de ‘Tanzania Migration Experience’ en ‘Hidden Treasures of Kruger & Limpopo’. Zoals je kunt raden staat bij die eerste de migratie van gnoes en zebra’s centraal en bij de tweede draait het om de onontdekte parels van het Krugerpark en de Limpopo in Zuid-Afrika.

Nieuwe reizen Azië

Het aanbod in Azië is aangevuld met een 13-daagse autoreis door Maleisië en een 14-daagse individuele reis door India. Ook bij deze reizen kom je langs alle hoogtepunten. In Maleisië zijn dit natuurlijk Kuala Lumpur, de Taman Negara jungle, de theeplantages van de Cameron Highlands en de mooie stranden. In India zijn dit Mumbai, de paleizen in Mysore, op safari in Nagarhole National Park en het Angkor Wat van India: Hampi.

Meer weten over deze of andere groepsreizen van Tenzing Travel? Bekijk dan de website!

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!