Heb je een fijne vriend(in) met dezelfde reisinteresses dan komt dat goed uit! Nog op zoek naar een leuke reisnoot voor je volgende vakantie of rondreis: kijk dan eens rond op: Reismaatjes.

De voordelen van samen op vakantie met je reisgenoot: dit zijn er vijf!

#1 Voorpret

Een reis plannen begint al bij de voorpret. Waar gaan jullie heen? Welke tropische jungletrekking kies je? Samen op pad voor toffe reisoutfits, het halen van vaccinaties en samen kan je de bagage delen: jij de shampoo, ik de crèmespoeling! Zo kan je toch dat ene shirtje meenemen waar je over twijfelde ;).

#2 Kosten delen

Wil je je kamer niet delen met anderen? Dan is samen reizen de ideale oplossing. Het is goedkoper om een double room te nemen dan een éénpersoonskamer.

#3 In goede en slechte tijden

Naast dat je alle euforische momenten met elkaar deelt, kan het zijn dat het niet altijd mee zit. Ben je ziek? Dan kan je buddie voor jou naar de apotheek.

#4 Heeeel handig

Die momenten dat je op een busstation staat, naar het toilet moet en je liever niet je backpack mee het hokje in neemt, omdat het er niet zo heel hygiënisch is of omdat het er simpelweg te klein voor is. Jup. Dat zijn fijne momenten dat je jouw reismaatje naast je zijde hebt!

#5 Vrienden voor het leven

Doordat je toffe en minder toffe ervaringen met elkaar deelt en tot gespreksstof komt als nooit tevoren, heb je er een vriend bij voor het leven. En wat denk je van de napret? Wanneer jullie haren zijn verkleurd tot grijze lokken, kijken jullie met véél plezier terug naar deze mooie momenten.