culinair natuur groepsreizen

Djoser biedt reizigers verdieping met nieuwe groepsreizen

Djoser heeft nieuwe reizen toegevoegd aan hun, toch al zo’n riante, reisaanbod! Nieuw zijn de samengestelde reizen die meer verdieping bieden aan reizigers. Zo zijn er culinaire reizen, culturele reizen én reizen door de natuur bijgekomen.

Culinaire groepsreizen

De nieuwe reizen op culinair vlak zijn een kookreis door Thailand, een kookreis door India, een kookreis door Marokko, een wijnreis door Moldavië en een wijnreis door Zuid-Afrika. Daar loopt het water je toch van in de mond? Heerlijke verwenreizen voor je smaakpapillen, natuurlijk in gezelschap van anders smulpapen net als jij!

Puur natuur!

Ga jij liever op een prachtige natuurvakantie om je onder te dompelen in de schoonheid die onze planeet rijk is? Kijk dan snel naar deze woestijnreis door Marokko, de safarireis door India, schitterende fotoreis door Cuba en deze winterse natuurreis door Amerika. De duur van de reizen zijn verschillend, namelijk van acht tot achttien dagen. Er zit vast een reis bij waar jij helemaal warm voor loopt en die past in je vakantieplannen!

Djoser is een reisorganisatie die groepsreizen over de hele wereld aanbiedt. Je kunt reizen boeken met meerdere personen, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen mee te gaan op reis.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!