culinair natuur groepsreizen

Djoser biedt reizigers verdieping met nieuwe groepsreizen

Djoser heeft nieuwe reizen toegevoegd aan hun, toch al zo’n riante, reisaanbod! Nieuw zijn de samengestelde reizen die meer verdieping bieden aan reizigers. Zo zijn er culinaire reizen, culturele reizen én reizen door de natuur bijgekomen.

Culinaire groepsreizen

De nieuwe reizen op culinair vlak zijn een kookreis door Thailand, een kookreis door India, een kookreis door Marokko, een wijnreis door Moldavië en een wijnreis door Zuid-Afrika. Daar loopt het water je toch van in de mond? Heerlijke verwenreizen voor je smaakpapillen, natuurlijk in gezelschap van anders smulpapen net als jij!

Puur natuur!

Ga jij liever op een prachtige natuurvakantie om je onder te dompelen in de schoonheid die onze planeet rijk is? Kijk dan snel naar deze woestijnreis door Marokko, de safarireis door India, schitterende fotoreis door Cuba en deze winterse natuurreis door Amerika. De duur van de reizen zijn verschillend, namelijk van acht tot achttien dagen. Er zit vast een reis bij waar jij helemaal warm voor loopt en die past in je vakantieplannen!

Djoser is een reisorganisatie die groepsreizen over de hele wereld aanbiedt. Je kunt reizen boeken met meerdere personen, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen mee te gaan op reis.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!