Doe mee en win het boek Taaltoerisme!

Over Sloveeks en Slovaaks, de oneindige lijst aan Italiaanse verkleinwoorden, het knullige Monegaskisch en de Slavische taalfamilies. Taaltoerisme neemt je mee op reis, een leerzame en uiterst vermakelijke trip met de meest verbazingwekkende verhalen over Europese talen.

Gaston Dorren en Jenny Audring zijn erin geslaagd om een amusant boek te presenteren, met boeiende verhalen over 53 verschillende talen. Je kan het boek in de ‘normale’ volgorde lezen, maar je kunt er ook voor kiezen om per taalfamilie of thema te lezen. En hoe je het ook leest, je zult leren (en lachen) over de opvallende historie, het schrift, de grammatica en de bespottelijkheid van Europese talen.

Met bijdragen van taalkundige Audring ben je misschien bang te verdrinken in de talloze technische invalshoeken van taal. Nergens voor nodig. Beide auteurs schenken genoeg aandacht aan taal, maar voelen feilloos aan waar de aandachtsspanne ligt voor de ontspannen lezer. Zowel kenner als leek zal enthousiast worden van Taaltoerisme, en genieten van de aanstekelijke verhalen vol bizarre feitjes.

Single2Travel geeft 5 exemplaren cadeau!
Mail ons voor 31 mei op lisa@single2travel.nl met jouw naam en adresgegevens, en wie weet behoor jij tot een van de gelukkige winnaars! Meedoen via Twitter kan ook, door berichten van @Singlessite of @Single2Travel over #taaltoerisme te retweeten!

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!