Doe mee en win het boek Taaltoerisme!

Over Sloveeks en Slovaaks, de oneindige lijst aan Italiaanse verkleinwoorden, het knullige Monegaskisch en de Slavische taalfamilies. Taaltoerisme neemt je mee op reis, een leerzame en uiterst vermakelijke trip met de meest verbazingwekkende verhalen over Europese talen.

Gaston Dorren en Jenny Audring zijn erin geslaagd om een amusant boek te presenteren, met boeiende verhalen over 53 verschillende talen. Je kan het boek in de ‘normale’ volgorde lezen, maar je kunt er ook voor kiezen om per taalfamilie of thema te lezen. En hoe je het ook leest, je zult leren (en lachen) over de opvallende historie, het schrift, de grammatica en de bespottelijkheid van Europese talen.

Met bijdragen van taalkundige Audring ben je misschien bang te verdrinken in de talloze technische invalshoeken van taal. Nergens voor nodig. Beide auteurs schenken genoeg aandacht aan taal, maar voelen feilloos aan waar de aandachtsspanne ligt voor de ontspannen lezer. Zowel kenner als leek zal enthousiast worden van Taaltoerisme, en genieten van de aanstekelijke verhalen vol bizarre feitjes.

Single2Travel geeft 5 exemplaren cadeau!
Mail ons voor 31 mei op lisa@single2travel.nl met jouw naam en adresgegevens, en wie weet behoor jij tot een van de gelukkige winnaars! Meedoen via Twitter kan ook, door berichten van @Singlessite of @Single2Travel over #taaltoerisme te retweeten!

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!