app de vakantiedoktor

Dokter nodig op vakantie; app de vakantiedokter

De zomervakantie komt langzaam maar zeker in zicht. Natuurlijk horen hier de nodige voorbereidingen bij. Wil je tijdens je vakantie de mogelijkheid hebben om in het Nederlands te chatten met een medisch expert? Download dan de App van de Vakantiedokter.

Advies op maat

Op werkdagen kun je tussen 07.00 en 23.00 uur chatten met een medisch expert, in de weekenden kan dat tussen 09.00 en 21.00 uur – Nederlandse tijd. De expert staat je bij met raad en daad en voor een optimale prognose kun je foto’s meesturen. Door ‘locatiebepaling’ in te schakelen op je telefoon kun je een advies op maat ontvangen. Liever niet chatten? Vanuit de app kun je ook direct bellen met de Vakantiedokter.

Vakantiegangers

De app, een initiatief van het Zilveren Kruis, is er voor iOS en Android en kan ook worden gebruikt door vakantiegangers die geen klant zijn bij het Zilveren Kruis.

Ziek op vakantie

Het risico dat Nederlandse reizigers een besmettelijke ziekte in of rond Europa oplopen neemt toe. Mensen letten zelf onvoldoende op, maar ook de voorlichting van reisbureau’s laat vaak te wensen over. Dit blijkt uit onderzoek van TNS NIPO.  Om jezelf een hoop ellende en dus een nare vakantie te besparen is het zaak je goed voor te bereiden voor vertrek.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!