app de vakantiedoktor

Dokter nodig op vakantie; app de vakantiedokter

De zomervakantie komt langzaam maar zeker in zicht. Natuurlijk horen hier de nodige voorbereidingen bij. Wil je tijdens je vakantie de mogelijkheid hebben om in het Nederlands te chatten met een medisch expert? Download dan de App van de Vakantiedokter.

Advies op maat

Op werkdagen kun je tussen 07.00 en 23.00 uur chatten met een medisch expert, in de weekenden kan dat tussen 09.00 en 21.00 uur – Nederlandse tijd. De expert staat je bij met raad en daad en voor een optimale prognose kun je foto’s meesturen. Door ‘locatiebepaling’ in te schakelen op je telefoon kun je een advies op maat ontvangen. Liever niet chatten? Vanuit de app kun je ook direct bellen met de Vakantiedokter.

Vakantiegangers

De app, een initiatief van het Zilveren Kruis, is er voor iOS en Android en kan ook worden gebruikt door vakantiegangers die geen klant zijn bij het Zilveren Kruis.

Ziek op vakantie

Het risico dat Nederlandse reizigers een besmettelijke ziekte in of rond Europa oplopen neemt toe. Mensen letten zelf onvoldoende op, maar ook de voorlichting van reisbureau’s laat vaak te wensen over. Dit blijkt uit onderzoek van TNS NIPO.  Om jezelf een hoop ellende en dus een nare vakantie te besparen is het zaak je goed voor te bereiden voor vertrek.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!