Disneyland Parijs

Dol op dansen: Disneyland Parijs zoekt jou!

Droom jij van een leven in een sprookje of van een heroïsch avontuur? Dan is dit je kans om te stralen. Disneyland Paris is op zoek naar enthousiaste en energieke performers die het entertainmentteam komen versterken als nieuw lid van een grote familie van Disney Cast Members. Performers maken deel uit van parades, shows en meet-and-greets. Interesse voor zo’n vakantiebaan? Trek dan comfortabele kleren aan en kom naar de Disney Auditie in de Chassé Dance Studios in Amsterdam op 6 April 2019 om 10.00 uur.

Performers

Disneyland Paris is opzoek naar performers om 50 functies binnen de Character & Parade afdeling te vervullen. Er worden zowel contracten voor bepaalde tijd als voor onbepaalde tijd aangeboden met een beginperiode tussen mei en september 2019, voor een periode van minimaal 3 maanden.

Lengte?

Meerderjarige personen vanaf 18 jaar met een lengte tussen 137 cm en 196 cm zijn welkom tijdens de Disney Auditie in Amsterdam. Iedereen zal gemeten worden tijdens de auditie. Kandidaten moeten Engels of Frans spreken. Om succesvol door de auditie te komen moet je bereid zijn een breed scala aan lichaamsbeweging met hoge energielevels te vertonen, gecoördineerd op muziek met fantasierijke improvisatie. Advies: Draag comfortabele kleding, geen straatschoenen, hoge hakken of schoenen met zwarte zolen. Het dragen van make-up wordt sterk afgeraden. Kom naar de auditie met een kopie van je cv en een pen.

Auditie datum, tijd en locatie: Zaterdag 6 april 2019 om 10.00 uur, Chassé Dance Studios, Chasséstraat 64, 1057 JJ AMSTERDAM

Over Disneyland Paris

Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa en heeft 16.000 werknemers, 500 beroepen, 20 gesproken talen en 121 nationaliteiten. Disneyland Paris is de nummer één werkgever in één vestiging in Frankrijk en de grootste particuliere werkgever in het departement Seine-et-Marne. Het resort bestaat uit het twee themaparken: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, zes Disney Hotels en twee Disney Nature Resorts met een totale capaciteit van meer dan 5800 kamers, twee congrescentra, het entertainmentcentrum Disney Village® met thema-restaurants, winkels en een bioscoop, en een 27-holes golfbaan.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!