singles rondreizen Marokko

Dompel je onder in magisch Marokko

Staat Marokko nog op je ‘reis-wish-list’? Dat begrijpen we volkomen!  Grootse woestijnen, medina’s als een enorm doolhof, Koningssteden, een indrukwekkend landschap en een overvloed aan geuren en kleuren. In Marokko wil je graag rondreizen, je onderdompelen in een ander leven tussen de locals.

Op avontuur door Marokko

Marokko is een heel divers land en laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Er is ook zoveel te zien en te doen! Je beleeft echt een 1001 nachten avontuur als je Marokko vereert met een bezoekje. Wist je dat Mambo Reizen een prachtige 15-daagse rondreis (speciaal voor reislustige singles als jij) naar Marokko op het programma heeft staan? Je gaat per kameel de Sahara verkennen, in de oude kasbah’s slenter je door straatjes met kleine winkels met snuisterijen en oude ambachten. Tijdens een wandeling in de Hoge Atlas logeert je tussen de lokale bevolking en zie je een hele andere kant van Marokko.

Land vol contrasten

Maar natuurlijk mag het kloppend hart van Marrakech, het Jemaa El Fna plein niet ontbreken in het programma. Dit plein wordt ’s avonds omgetoverd tot een straatfestival met acrobaten, jongleurs, waarzeggers en vele eetkraampjes met lokale lekkernijen. Ze nodigen je uit om de gastvrije bevolking te ontmoeten en in de Todra kloof kun je zelfs bij de mensen thuis eten. Aan het eind van het reisavontuur relax je aan de Atlantische kust in het oude Essaouira. Je merkt het al, Marokko is een land vol contrasten. Van het chaotische leven in Marrakech tot de doodse stilte in de Sahara, je gaat het allemaal beleven!

Maak kennis met het écht Marokko

Wanneer je in Marokko bent, zul je ervaren dat Marokkanen heel vriendelijk en gastvrij zijn. Zin in een kopje thee? Muntthee wordt in Marokko geschonken om gasten het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Het gemeenschappelijk drinken van thee schept een band en afspraken worden in Marokko met muntthee bezegeld. Hoe zoeter, hoe beter! Tijdens de rondreizen in Marokko probeert de reisorganisatie je zo vaak mogelijk in contact te komen met de lokale bevolking. Zin in een voetbalwedstrijdje Shoestring tegen Marokko? Of wil je liever op Marokkaanse wijze (dus zonder bestek) bij een familie thuis eten? In de Todra kloof maak je echt kennis met het lokale leven!

Heb je zin gekregen om al dit moois met je eigen ogen te ontdekken? Kijk dan snel op de website van Shoestring!

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!