verrassingsvakantie

Door dit filmpje wil je meteen op reis naar Italie

Je hoeft echt geen ellenlange vlucht met verkrampte benen te verduren om je ultieme vakantiebestemming te bereiken.. Binnen anderhalf uur sta je op Italiaanse bodem en dan kan je reisavontuur beginnen! Dat bewijzen Roel Leijten en vriendin Lenneke met hun prachtige video.

Rondreizen

Om heerlijk rond te reizen en een heuse backpack-ervaring te beleven hoef je niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Dichterbij huis is het minstens zo avontuurlijk en prachtig. Afgelopen zomer reisden Roel en Lennek van Milaan naar Rome via de Italiaanse westkust, het Toscaanse binnenland en het wonderschone Elba. Onderweg deden ze onder andere de wereldberoemde dorpjes Cinque Terre aan en ook het schitterende Florence sloegen ze niet over.

De hele trip werd vastgelegd met met camera, drone en GoPro. En dit is het resultaat!

Vakantie Italië najaar

Wil je ook kennis maken met het prachtige Italië? In de maand september is het vrijwel overal nog volop zomer en wanneer je pas in oktober op vakantie kan dan adviseren we je om het zuidelijke deel aan te doen. Trek een denkbeeldige lijn bij Rome en alles daaronder is perfect voor een vakantie in de herfst want daar schijnt nog volop zon. Ook Sicilië is een aanrader!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!