herfstbreak singles

Drie wel heel aantrekkelijke feitjes voor reislustige singles

We hebben wel heel aantrekkelijke feitjes gevonden om je koffer in te pakken en eens lekker op vakantie te gaan. Als reislustige single klinkt dat je waarschijnlijk als muziek in de oren. Op vakantie gaan maakt ook jou slim, jong en sexy! Laten we bij het begin beginnen.

Op vakantie gaan maakt je slimmer

Een recent uitgevoerd Amerikaans onderzoek laat zien dat  reizen of zelfs alleen maar plannen maken voor je volgende vakantie je creatiever en zelfbewuster maakt.  Het schijnt zelfs al te werken als je alleen maar denkt aan naar alle plaatsen die je zult aandoen tijdens die verre rondreis. Een van de redenen daarvoor is dat je je helemaal verdiept in die bestemming, in aanraking komt met andere culturen en lokale bewoners. Je schijnt creatiever en slimmer thuis te komen als je een tijdje in het buitenland hebt verbleven.  Voorwaarde is wel dat je wat onderneemt. Alleen maar op het strand liggen schijnt je niet slimmer te maken.

Op vakantie gaan maakt je jonger

Uit weer een ander onderzoek blijkt dat reizen je jonger maakt. Het heeft alles te maken met momenten in je leven waarbij je het gevoel hebt dat de tijd vertraagd. Dit geldt ook voor reizen. Een week naar Cuba kan hetzelfde aanvoelen als drie weken aan de Belgische kust. Dat komt volgens de onderzoekers omdat volwassenen de tijd compacter ervaren dan kinderen. De uitdrukking ‘de tijd vliegt’ is er niet voor niets. Voor kinderen zijn veel dingen compleet nieuw. Daarom hebben ze vaker dan volwassen het gevoel dat de tijd langzaam gaat. Afreizen naar exotische oorden heeft hetzelfde effect. Je zet jezelf een soort van terug naar de tijd dat je nog een kind was en de tijd verstrijkt voor je gevoel langzamer. In de meeste gevallen geldt, hoe groter de afstand en hoe groter het contrast en de nieuwigheid hoe langzamer de tijd gaat.

Op vakantie gaan maakt je sexy

Niet alleen een zongebruinde huid zorgt ervoor dat je sexy gevonden wordt als je terugkomt van vakantie. Ook je verhalen spelen hier een grote rol. Uit onderzoek is gebleken dat een van de beste gespreksonderwerpen op een eerste date reisverhalen en reiservaringen staan. Als je jouw zonnige vakantiekleurtje weet te combineren met een interessant reisverhaal dan zit je dus echt gebakken! Redenen te over om je koffer in pakken en de wijde wereld in te trekken!

Leuke reissuggesties ontdek je op de reisagenda voor singles en bij groepsreizen!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!