Afrika kruger olifant

Drie winterzon singlevakanties in de spotlights

Heb jij als voornemen om dit jaar meer uit je comfort zone te treden? Nieuwe mensen te ontmoeten en wat meer van de wereld te zien? Dan zijn singlereizen een uitstekend begin! Wij zetten drie mooie singlereizen voor je in de spotlights. Het enige wat jij nog hoeft te doen is boeken!

1# Ontdek Argentinië, Paraguay & Brazilië

culinair reizen argentinie

De twee grootste landen van Zuid-Amerika nu verenigd in een groepsreis! In de hipste stad ter wereld, Buenos Aires, bezoek je ‘barrios’ als San Telmo en het kleurrijke La Boca met veel antiek, terrasjes en natuurlijk de tango! Op de grens van Brazilië en Argentinië, vlakbij Foz do Iguaçu, vormt zich voor je ogen één van ’s werelds mooiste watervallen, midden in het tropische regenwoud. De Pantanal is het grootste moerasgebied ter wereld en herbergt honderden vis- en vogelsoorten. Je kunt hier zelfs op piranha’s vissen! Liggend aan de voet van een bergketen en omringd met riante baaien: Rio de Janeiro. Voor velen synoniem met de stranden van Copacabana en Ipanema en het Christusbeeld boven op de Corcovadoberg. Onder het genot van een koude caipirinha, uitkijkend over de zee, kijk je terug op een heerlijke rondreis door Argentinië, Paraguay en Brazilië!

Vertrekken doe je op : 26 januari of op andere reisdata. Meer info lees je hier!

2# Bereis fascinerend Zuid-Afrika voor singles tussen de 21-29 jaar

safari beste reistijd singlereis

Dacht jij dat singlereizen er alleen zijn voor dertigers, veertigers en vijftigers? Echt niet! Ook voor twintigers zijn er super gave singlevakanties te vinden. Zoals deze naar Zuid-Afrika! Het spotten van de Big Five staat vast ook op jouw bucketlist! Oog in oog staan met de meest machtigste wilde dieren van Afrika is iets wat je ooit in je leven moet doen! Spot de olifant, leeuw, neushoorn, buffel en luipaard. Zeker geen makkie! Highlights van deze 16-daagse rondreis:

  • Speuren naar Wildlife met een Ranger
  • Slapen onder de sterrenhemel, tussen het wild
  • Big Five spotten in Kruger
  • Op zoek naar neushoorns in Swaziland
  • Relaxen in St. Lucia

Vertrekken doe je op 1 februari (of andere reisdata) en meer info lees je hier!

3# Rondreis Laos en Cambodja

Singlreis Cambodja hotspots

Cambodja is echt een van de meest verrassende landen van Azië. De mensen zijn ongekend gastvrij en je ervaart er een puurheid die je niet snel ergens anders treft. Ga je mee?  De Mekong rivier vormt het decor voor de reis door deze voormalige Franse koloniën. De reis begint in de Thaise koningsstad Chiang Mai. Vanuit Chiang Mai volgen we een mooie route door het gebied van de Gouden Driehoek richting Chiang Khong. We verlaten Thailand met een longtailboot over de Mekong. In Laos zijn de oude hoofdstad Luang Prabang, Vientiane en de Kong Lor grot dé bezienswaardigheden. Door het groene landschap reis je zuidwaarts richting de Mekong delta. In Cambodja zijn de wereldberoemde tempels van Angkor ongetwijfeld een hoogtepunt in deze reis die eindigt in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh.

Vertrekken doe je op: 11 februari (of andere reisdata). Meer info vind je hier!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!