bali yoga vakantie

Droomvideo: roadrtrip Bali zonder internet

Rondreizen zonder internet? We kunnen het ons niet meer voorstellen! Wat zouden we zijn zonder Google, GPS op onze mobiele telefoons en geen reisblogs met tips die we kunnen raadplegen… Gewoon rondreizen met behulp van je eigen intuïtie en tips van locals. Dat is wat deze mannen deden! Ze trokken naar Bali en namen gelukkig wel hun camera’s mee. Het werd een droomvideo van een ultieme roadtrip door Bali!

 

Roadtrip door Bali

Devin Supertramp en zijn vrienden maakten de ultieme roadtrip door het Indonesische eiland Bali. Dat is sowieso al een droombestemming, maar de manier waarop zij hun reis hebben vastgelegd maar het extra bijzonder. De exacte route die de mannen maakten is niet bekend, maar dat ze een hoop bijzondere plekken hebben gezien, dat is wel duidelijk. Een roadtrip is ook de allerbeste manier om Bali te ontdekken, want op één plaats blijven is echt zonde. De stranden van Bali zijn namelijk fantastisch, maar dat is het binnenland ook. En zo groot is het eiland ook weer niet en je kunt best wel veel zien en doen in bijvoorbeeld twee weken. Liever met een leuke groep singles Bali ontdekken? Kijk dan even bij avontuurlijke singlereizen!

One day offline

Wist je dat volwassenen tegenwoordig zo’n 150 keer per dag hun telefoon checken? En dan bijna iedereen z’n telefoon al in z’n handen heeft gehad voordat we ’s morgens überhaupt het bed uit zijn? Het was de aanleiding voor luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific om het project #onedayoffline in het leven te roepen. Daarmee roepen ze reizigers op om ook eens een dag in een ander land door te brengen, zonder gebruik van het internet.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!