Natuurreizen

Duurzaam de natuur in met SNP

Alles wat je nodig hebt voor een prachtige reis of vakantie vind je buiten. Met reizen over de hele wereld is SNP dé specialist op het gebied van actieve en duurzame reizen. Liefde voor de natuur en verblijven in kleinschalige accommodaties op bijzonder plekken zijn ons uitgangspunt.

SNP ontvangt duurzaamheidscertificaat en wint Groene Veer voor duurzaamheidsbeleid

Op woensdag 9 januari 2013 ontving SNP het eerste duurzaamheidscertificaat van de VN Wereld Toerisme Organisatie (UNWTO). Dit is het eerste duurzaamheidscertificaat voor touroperators ter wereld.

De verplichte criteria waar SNP Natuurreizen aan voldoet, omvatten alle relevante onderwerpen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), want duurzaam toerisme is niets anders dan vakantie vieren en respect hebben voor milieu, mensen, natuur en cultuur. Zo heeft SNP bijvoorbeeld een duurzaamheidsbeleid waarover zij ook publiekelijk rapporteren; koopt men duurzaam in, waaronder duurzaam geproduceerd papier, groene stroom en fair trade koffie; en promoten meer milieuvriendelijk woon-werk verkeer onder de medewerkers. Ook stimuleren zij consumenten om gebruik te maken van het groeiend aanbod van duurzame hotels en excursies.

SNP won de Groene Veer wegens hun jarenlange inzet en het brede draagvlak van het duurzame beleid in de gehele organisatie. Dit werd uitgereikt door de ANVR en is een initiatief van reisvakblad Travmagazine.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!