Duurzame singlereizen beleven doe je bij Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen is een reisorganisatie die actieve reizen aanbiedt in voornamelijk Europa en enkele bestemmingen buiten Europa. Met deze reizen leer je een land van binnenuit kennen en geniet je van de lokale gastronomie. Je komt op plaatsen waar je anders aan voorbij zou zijn gaan en verblijft in (vaak) bijzondere accommodaties. Vrijwel alle overnachtingsadressen, restaurants, wandel- en fietsroutes die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk door de organisatie bezocht en gecontroleerd.  Je komt op bijzondere plaatsen waar je kunt genieten van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur.

Duurzaam

Binnen Europa proberen we zoveel als mogelijk gebruik te maken van eigen vervoer of treinreizen. Helaas lukt dit niet op alle bestemmingen, soms vanwege de hoge kosten van een treinticket of het feit dat de reis naar de bestemming gewoonweg te lang gaat duren. Zodra er een goede treinverbinding naar een bestemming is waar we nu nog op vliegen zullen wij hier gebruik van maken. Mocht je tips hebben voor een treinreis naar één van onze bestemmingen dan zijn deze meer dan welkom. Mochten we gebruik maken van een vliegreis dan werken we hoofdzakelijk met lijnvluchten of gerenommeerde charter maatschappijen.

Voor wie

Wij organiseren actieve reizen, waarin je loopt of fietst van plaats tot plaats en daardoor elke keer in een andere omgeving terecht komt. De wandelingen of fietstochten zijn over het algemeen niet te zwaar en goed te doen voor de gemiddelde wandelaar of fietser. Onze groepsreizen hebben gemiddeld tussen de 8 en 16 deelnemers en zijn geschikt voor mensen die van een actieve manier van reizen houden. Het is nooit verplicht om met de groep mee te gaan, je kunt als je daar behoefte aan heeft altijd een dagje rust nemen. Bij een standplaatsreis is dit nooit een probleem en bij een trektocht kunt u eventueel met het bagagevervoer meerijden of op eigen gelegenheid naar de volgende accommodatie komen.

Andere landen

Op sommige reizen is het nodig om je te kunnen verplaatsen in een andere cultuur en uw eigen normen en waarden even te “parkeren”. Op deze reizen verwachten we dat je je redelijk kunt aanpassen aan de andere normen en waarden die de cultuur met zich meebrengt. Wij hanteren voor al onze groepsreizen een minimum leeftijd van 18 jaar, mocht je met je kinderen willen boeken op een groepsreis dan verzoeken wij je om dit vooraf te melden zodat wij kunnen kijken of de reis geschikt hiervoor is. Voor onze individuele reizen en maatwerkreizen geldt deze minimum leeftijd vanzelfsprekend niet.

Singlereizen

Binnen de groepsreizen hebben we singlereizen, dit zijn reizen waarin reizigers alleen, dus zonder anderen, inschrijven – een alleengáánde hoeft trouwens in het dagelijks leven niet perse een alleenstáánde te zijn! Op sommige singledata zijn extra veel 1-persoonskamers beschikbaar. Boek je een kamer op indeling, dan deel je een tweepersoonskamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Komt het vanwege de groepssamenstelling zo uit dat je in een éénpersoonskamer wordt ingedeeld, dan hoef je daar niet extra voor te betalen.

Groepssamenstelling

Je kunt altijd bellen voor vragen over de groepssamenstelling van een reis, op de website publiceren wij dit niet. Wil je verzekerd zijn van een éénpersoonskamer dan kan je dit tijdens het boekingsproces aangeven, op sommige bestemmingen kunnen wij éénpersoonskamers zonder meerkosten beschikbaar stellen, helaas lukt dit (nog) niet op al onze bestemmingen.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!