Een avontuurlijke winter in le Grand Massif

Het skigebied le Grand Massif is een van de grootste van de Franse Alpen en heeft met Samoëns een authentiek skidorpje met de status ‘monument historique’ binnen haar grenzen. In Samoëns vind je het chalet d’hôte van AlpAdventures “la Maison Blanche”  waar je terecht kunt voor een compleet verzorgde winterweek. Daarnaast biedt AlpAdventures je een breed aanbod in avontuurlijke winter belevenissen.

Het AlpAdventures seizoen start al vroeg met de Early season adventures in de week van 12-19 december. Een ontspannen week in het AlpAdventures chalet in Samoëns en skiën in 5 verschillende skigebieden. Vervolgens staan er begin januari twee Wepowder testlab weekends op het AlpAdventures programma.

Je kunt deelnemen aan grensverleggende (freeride) clinics en gebruik maken van het nieuwste materiaal uit de Wepowder testlabs. Zodra de februari drukte  opgelost is en de sneeuwlaag verder aangroeit, wordt het van 5 -12 maart tijd voor de Freeride adventures; drie volle dagen op pad met een gids en lekker comfortabel verblijven in het AlpAdventures chalet. Hoeft het van jou niet allemaal té serieus en wil je gewoon lekker glijden, een biertje drinken en leuke mensen ontmoeten? Dan is er voor jou van 12-19 maart de jaarlijkse Flaine Snowtrip!

Tenslotte wordt net als vorig jaar het winterseizoen afgesloten met de Toerski adventures. Een comfortabele chaletweek waarin je kennis maakt met de fantastische disciplines toerskiën en/of splitboarden. Een week vol informatie, goede begeleiding en bovenal de mooiste tochten in de backcountry van de Haute Savoie, le pays du Mont Blanc!

Ben je met een groep op zoek naar een speciale reis op maat, dan ben je bij AlpAdventures ook aan het juiste adres. Lekker comfortabel verblijven in het  AlpAdventures chalet in Samoëns of in één van de andere accommodaties in het Grand Massif. Samen grenzen verleggen, dat is het motto van AlpAdventures.

Voor meer informatie en boekingen ga je naar: www.AlpAdventures.com.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!