vakantie duurkoop

Een kijkje achter de schermen bij… noSun groepsreizen!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wie er nou achter een reisorganisatie zitten? In deze nieuwe rubriek van Single2Travel nemen we een kijkje achter de schermen bij diverse reisorganisaties. Deze week spreken we met noSun groepsreizen!

Aan het woord…

Yvette Verheijen, ik ben productmanager bij noSun. Een baan waar ik elke morgen met plezier naartoe ga en waar ik al mijn enthousiasme in kwijt kan. Single ben ik niet maar ik vind het wel erg leuk om reizen voor deze doelgroep samen te stellen. Mijn hobby’s zijn lezen, fotograferen en natuurlijk niet te vergeten reizen

Drie bestemmingen die jou het meest typeren?

Op nummer 1 staat Curaçao. Wanneer ik een stap uit het vliegtuig zet is het als thuiskomen. Het land is geweldig, er hangt een relaxte sfeer, de mensen zijn gastvrij, het klimaat is ideaal, een perfecte vakantie.

Daarnaast Schotland, een prachtige mix van cultuur en natuur. Een geweldig mooi land waar je nooit uitgekeken raakt.

Tot slot Italië, waar je heerlijk kunt eten, met een wijntje erbij. Ook hier de mix tussen de natuur en de mooie cultuur. Een land om puur te genieten.

Wat maakt noSun voor jou leuk om bij te werken?

In de zomer van 2010 ben ik afgestudeerd bij noSun reizen. Tijdens deze stage is de passie voor het bedrijf ontstaan. Nu ben ik sinds maart 2012 actief als productmanager bij noSun. Het kleinschalige sprak en spreekt mij erg aan.

Veel organisaties roepen vaak: “De klant staat centraal”. Ik kan je vertellen, bij noSun reizen is dat ook echt zo. noSun is erg betrokken bij haar reizigers. Het feit dat ik een product mag maken voor onze reizigers en daarbij veel contact heb met deze personen vind ik een van de leukste facetten van mijn baan.

Waarom zou jij met noSun op reis gaan?

noSun doet de dingen anders dan andere organisaties. Wanneer iedereen rechts gaat, gaan wij naar links. noSun biedt avontuurlijke groepsreizen aan die bij bijna iedereen aansluiten. Er is een goede balans in bijvoorbeeld actief, natuur en cultuur. Verder wordt er gewerkt met kleine groepen, door de beperkte groepsomvang biedt elke groepsreis je genoeg mogelijkheden voor een individuele reiservaring.

Je favoriete reis uit het reisaanbod van noSun?

De reis naar IJsland. IJsland is een droom voor me. IJsland is uniek, het is nergens mee te vergelijken. Het land van vuur en ijs staat heel hoog op mijn verlanglijstje. We hebben een route samengesteld langs alle mooie en bijzondere plekjes op dit eiland. Ook deze reis heeft weer de goede mix van natuur, cultuur en actief bezig zijn. IJsland is zo bijzonder, dat moet je zelf meemaken.

Je mag drie dingen meenemen op reis. Wat pak je in?

Wanneer ik mijn koffer in ga pakken, zorg ik dat ik mijn camera niet kan vergeten. Fotograferen is een hobby van me en zonder fototoestel ga ik dan ook niet op pad. Verder kan een goed boek ook niet ontbreken in mijn bagage, lezen is een vorm van ontspanning voor me. Voordat mijn koffer dichtgaat check ik eerst of mijn slippers er wel inzitten, want ik hou van het vrije gevoel om op mijn slippertjes rond te lopen.

Je meest bizarre reiservaring ooit?

Die moet ik nog mee gaan maken, haha!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!