vakantie duurkoop

Een kijkje achter de schermen bij… noSun groepsreizen!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wie er nou achter een reisorganisatie zitten? In deze nieuwe rubriek van Single2Travel nemen we een kijkje achter de schermen bij diverse reisorganisaties. Deze week spreken we met noSun groepsreizen!

Aan het woord…

Yvette Verheijen, ik ben productmanager bij noSun. Een baan waar ik elke morgen met plezier naartoe ga en waar ik al mijn enthousiasme in kwijt kan. Single ben ik niet maar ik vind het wel erg leuk om reizen voor deze doelgroep samen te stellen. Mijn hobby’s zijn lezen, fotograferen en natuurlijk niet te vergeten reizen

Drie bestemmingen die jou het meest typeren?

Op nummer 1 staat Curaçao. Wanneer ik een stap uit het vliegtuig zet is het als thuiskomen. Het land is geweldig, er hangt een relaxte sfeer, de mensen zijn gastvrij, het klimaat is ideaal, een perfecte vakantie.

Daarnaast Schotland, een prachtige mix van cultuur en natuur. Een geweldig mooi land waar je nooit uitgekeken raakt.

Tot slot Italië, waar je heerlijk kunt eten, met een wijntje erbij. Ook hier de mix tussen de natuur en de mooie cultuur. Een land om puur te genieten.

Wat maakt noSun voor jou leuk om bij te werken?

In de zomer van 2010 ben ik afgestudeerd bij noSun reizen. Tijdens deze stage is de passie voor het bedrijf ontstaan. Nu ben ik sinds maart 2012 actief als productmanager bij noSun. Het kleinschalige sprak en spreekt mij erg aan.

Veel organisaties roepen vaak: “De klant staat centraal”. Ik kan je vertellen, bij noSun reizen is dat ook echt zo. noSun is erg betrokken bij haar reizigers. Het feit dat ik een product mag maken voor onze reizigers en daarbij veel contact heb met deze personen vind ik een van de leukste facetten van mijn baan.

Waarom zou jij met noSun op reis gaan?

noSun doet de dingen anders dan andere organisaties. Wanneer iedereen rechts gaat, gaan wij naar links. noSun biedt avontuurlijke groepsreizen aan die bij bijna iedereen aansluiten. Er is een goede balans in bijvoorbeeld actief, natuur en cultuur. Verder wordt er gewerkt met kleine groepen, door de beperkte groepsomvang biedt elke groepsreis je genoeg mogelijkheden voor een individuele reiservaring.

Je favoriete reis uit het reisaanbod van noSun?

De reis naar IJsland. IJsland is een droom voor me. IJsland is uniek, het is nergens mee te vergelijken. Het land van vuur en ijs staat heel hoog op mijn verlanglijstje. We hebben een route samengesteld langs alle mooie en bijzondere plekjes op dit eiland. Ook deze reis heeft weer de goede mix van natuur, cultuur en actief bezig zijn. IJsland is zo bijzonder, dat moet je zelf meemaken.

Je mag drie dingen meenemen op reis. Wat pak je in?

Wanneer ik mijn koffer in ga pakken, zorg ik dat ik mijn camera niet kan vergeten. Fotograferen is een hobby van me en zonder fototoestel ga ik dan ook niet op pad. Verder kan een goed boek ook niet ontbreken in mijn bagage, lezen is een vorm van ontspanning voor me. Voordat mijn koffer dichtgaat check ik eerst of mijn slippers er wel inzitten, want ik hou van het vrije gevoel om op mijn slippertjes rond te lopen.

Je meest bizarre reiservaring ooit?

Die moet ik nog mee gaan maken, haha!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Waarom is een wintersportverzekering noodzakelijk voor jouw vakantie?
By Scott ·
3 januari 2024

Waarom is een wintersportverzekering noodzakelijk voor jouw vakantie?

3x tips voor prachtige verre reizen!
By Scott ·
19 december 2023

3x tips voor prachtige verre reizen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!