avontuurlijk sawadee

Een kijkje achter de schermen bij Sawadee

In de reisbranche heb je veel aanbieders. Op onze site kun je veel van deze aanbieder voorbij zien komen, zeker die specifiek gericht zijn op singles en alleenstaanden. Wij bieden de mogelijkheid aan bedrijven om een gezicht te krijgen door enkele persoonlijke vragen te stellen aan één van de medewerkers.

Alexandra van Sawadee neemt deze keer het woord. Haar functie bij deze organisatie is marketing. Zij is geen single, haar hobbys zijn sporten, lezen, koken en reizen, hoe kan het ook anders.
Wat apart is aan Alexandra is dat ze van alle Illy espresso cups enkele exemplaren spaart .

De volgende vragen hebben we aan Alexandra gesteld. Lees verder over Alexandra en Sawadee.

Drie bestemmingen die jou het beste typeren? (en waarom)

1. Spanje: ik heb ergens een heel klein beetje Spaans bloed
2. Ecuador: heel Zuid-Amerika in één land
3. Thailand: palmbomen (= mooi weer) en lekker eten.

Wat maakt Sawadee  voor jou leuk om bij te werken?

Het product: het onderwerp is altijd de meest fantastische reizen overal ter wereld.
De collega’s: en de sfeer op kantoor

Waarom zou jij met Sawadee op reis gaan?

Vooral voor ‘moeilijke’ bestemmingen zou ik voor Sawadee kiezen, het is soms lastig om bepaalde landen zelfstandig te bezoeken en als je met Sawadee mee gaat weet je zeker dat alles top geregeld is!

Je favoriete reis uit het reisaanbod van Sawadee? (en waarom)

Pfffff…, ik kan niet kiezen, vooral niet-voor-de-hand-liggende-bestemmingen trekken mij steeds meer door verhalen van collega’s: Kirgizstan, Albanië, Senegal….

Je mag drie dingen meenemen op reis. Wat pak je in? (en waarom)

1. Duct tape: plakt alles wat stuk is
2. Een spannend boek
3. Lippenbalm, ik kan niet zonder…

Je meest bizarre reiservaring ooit?

Op een eiland bij Panama mijn dollars wisselen voor kokosnoten om vervolgens met die kokosnoten een blikje cola te kunnen kopen.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!