VillaVibes singlereizen

Een kijkje achter de schermen bij VillaVibes.

In de reisbranche heb je veel aanbieders. Op onze site kun je veel van deze aanbieder voorbij zien komen, zeker die specifiek gericht zijn op singles en alleenstaanden. Wij bieden de mogelijkheid aan bedrijven om een gezicht te krijgen door enkele persoonlijke vragen te stellen aan één van de medewerkers.

Deze keer hebben we Sonja Blanken van VillaVibes bereid gevonden. Sonja is hier werkzaam als operationeel manager. Dit betekent dat ze verantwoordelijk is voor alles wat met de uitvoering van de reizen te maken heeft.

Haar hobby’s en passies zijn sauna, sporten en met-vrienden-om-de-tafel zitten.
Ze is nu geen single meer. Leuk om te weten is dat ze haar man (oprichter van VillaVibes) ontmoet heeft bij een VillaVibes-weekend in de Ardennen.

De volgende vragen hebben we aan Sonja gesteld. Lees verder over Sonja en VillaVibes.

Drie bestemmingen die jou het beste typeren? (en waarom)

1) Belgische Ardennen. Niet alleen omdat ik hier mijn man gevonden heb, maar omdat we nog steeds vrienden en kennissen hieraan hebben overgehouden. De weekenden zijn een verlengde van hoe we thuis willen leven. De tafel is rijkelijk gevuld, iedereen is welkom en  er is oprechte belangstelling voor elkaar.
2) Dolomieten, Italië:  ik vind de bergen in de zomer ge-wel-dig. Vlinders, bermbloemen, beekjes: ik kom er lekker tot rust en ga er graag wandelen. Bij MountainVibes wordt er ook door veel mensen gewielrend en gemountainbiked. Ondanks dat ik dit jaar een racefiets heb gekocht, zijn de bergetappes voor mij nu nog te pittig. Maar volgend jaar ga ik graag op de racefiest de bergen in. Heerlijk!
3) Ibiza. Zelf ben ik meer van de zon dan van de sneeuw. Beetje tennissen, genieten van zon, zee, strand en goed gezelschap en  ik ben happy. Feesten hoef ik overigens niet meer zo, dat is nooit echt iets voor me geweest.

Wat maakt VillaVibes voor jou leuk om bij te werken?

Er zit een enorme ziel in ons bedrijf. Het is echt ons kindje. Harold heeft het ooit bedacht als manier om z’n vrouw te ontmoeten, ik heb er een man en twee geweldige kinderen aan te danken. We willen iedereen deelgenoot maken van al het moois dat er ontstaat als je een groep gelijkgestemden in fijne omstandigheden bij elkaar zet. De focus op die fijne omstandigheden houdt ons scherp. En als je bedenksels dan ook blijken te werken, dan geeft dat een kick.

Waarom zou jij met VillaVibes op reis gaan?

Dat heb ik dus al gedaan. VillaVibes snapt de behoeftes van hoger opgeleide singles,  en VillaVibes heeft leuk publiek. De groep is altijd groot, en je bent altijd met dezelfde activiteit bezig, waardoor je je overdag op je eigen niveau  kunt uitleven. ’s Avonds is het heerlijk verbroederen, relaxen of feesten met z’n allen, waardoor er van alles ontstaat tussen mensen. En dat is echt veel meer dan het vinden van een partner. Er ontstaan vooral vriendschappen voor het leven. Onbetaalbaar.

Mesen laten zich vaak leiden door angsten. Daardoor wachten sommige mensen wel eens twee jaar met boeken. Zonde van de tijd. Wij zeggen altijd: “als je niet minimaal een handvol leuke/boekende mensen ontmoet, dan kun je er beter even een spiegel bij pakken. “

Je favoriete reis uit het reisaanbod van VillaVibes? (en waarom)

Onze SnowVibes-events, omdat hier al onze sterke punten samen komen. Met Kerst hebben we bijvoorbeeld  een event met 150 gasten. Dat lijkt veel, maar die zijn straks verdeeld over drie hotels met leeftijdgenoten. De hele week ga je met je leeftijdgenoten alles samen doen (skisafaritochten maken, ontbijten en dineren), zodat je je groepsgenoten echt goed leert kennen. ’s Avonds ga je samen apres-skiën in de kroeg, die gelijk lekker vol zit.  Daarbij creëren we allemaal randvoorwaarden die ervoor zorgen dat onze gasten voelen dat ze écht gezien worden en dat we blij met ze zijn. Juist om die puntjes boeken mensen graag bij ons. Ze kosten het meeste energie, maar ze zorgen voor de Vibes. Ook bij ons!

Je mag drie dingen meenemen op reis. Wat pak je in? (en waarom)

Alle standaard vakantie dingen en vooral de I-pad, de oplader van de I-pad. We zijn vaak op pad, regelmatig ook om accommodaties te bekijken. Zonder I-pad ligt het werk stil. Dat kunnen we ons niet meer permitteren en dat willen we ook niet. We willen altijd dezelfde dag of de dag erna mails beantwoorden en boekingen verwerken.

Je meest bizarre reiservaring ooit?

Vorig jaar in februari lag in Gambia op de eerste vakantiedag een catamaran klaar om  met de hele groep naar een idyllisch eilandje  te varen. We hoefden alleen een bruggetje over van 50 meter. Dat bruggetje hadden ze, vanwege belastingontduiking van de eigenaar, die ochtend dicht gegooid. In de brandende zon heb ik twee uur lang met allerlei grote Gambianen (zelfs met groot kapmes) moeten kletsen als Brugman. (of zoals de Gambianen zeiden Big Boss Sonja) om uiteindelijk uit te kunnen varen. Was een raar begin maar zorgde wel gelijk voor een goed groepsgevoel.

Bron: VillaVibes

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
5 best gelezen singlereizen
By Monique ·
3 december 2021

Singlereizen: 5 best gelezen toppers

Singles die op zoek zijn naar een leuke groepsreis met andere singles komen al snel bij Single2Travel uit. Met leuke reistips, lekkere lastminute vakanties en actuele reisberichten vinden ze snel de reisbestemming van hun dromen. Deze 5 worden het best gelezen!
vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
alleen reizen niet doen
By Monique ·
19 november 2021

Alleen op reis: 7 redenen om het niet te doen

Heb je plannen om een verre reis te gaan maken in je eentje? Een paar weken, maanden of misschien reis je in je wildste fantasieën wel heel de wereld rond in een jaar tijd. Hartstikke tof! Niks mis met plannen maken en alleen reizen, mits je er het juiste type voor bent.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!