EF taalreis

Een nieuwe taal leren én cultuur snuiven: ga taalreizen

Een taal leren, de lokale cultuur ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten: op een taalreis zie je een land van een hele andere kant en leer je je favoriete taal op een leuke en boeiende manier. Wanneer je zin hebt om tapas te eten, wijn te drinken en die bestellingen ook in het Spaans wilt kunnen plaatsen, dan is een taalreis in Spanje een echte aanrader. Je Engels verbeteren en meteen Engeland verkennen? Taalreizen in Engeland zijn dan een uitkomst. Frans leren in Frankrijk en daarna je geleerde zinnen toepassen in het dagelijks leven? Met een taalcursus in het buitenland, ontdek je een nieuwe taal, het land en jezelf.

Spaans leren in Spanje

Wil je er even helemaal alleen tussenuit, bijvoorbeeld naar Spanje voor een mooie reis naar Madrid, Barcelona of Malaga? In de hoofdstad van het land op zoek naar de rijke historie, in Barcelona flaneren over de Ramblas, uitwaaien aan het strand en de vele kunst bewonderen of in Malaga het hele jaar door genieten van de zon. Een taalcursus in het buitenland maakt je vakantie net wat anders: je leert de taal, maar komt ook in aanraking met de lokale bevolking. De Spaanse cultuur en tradities komen tijdens zo’n cursus ook aan bod. Welk niveau je ook hebt, van beginner tot gevorderde, er is altijd wel een geschikte taalreis te vinden. Daarnaast kun je zelf kiezen hoe lang je op reis gaat, of je nu een paar weken of een paar maanden wilt gaan.

Spanje

Frans leren in Frankrijk

Juist als je alleen op vakantie wilt gaan, kan een talenreis een uitkomst zijn. Door een taal te studeren in het buitenland, ontmoet je nieuwe mensen en ontdek je samen met hen het land en oefen je de taal. Dompel je onder in de Franse cultuur en maak kennis met Parijs en al zijn prachtige monumenten, gebouwen en musea of ontdek de Franse levensstijl in Nice aan de Côte d’Azur. Hoe leuk is het als je bijvoorbeeld je eigen ontbijt in vloeiend Frans kunt bestellen in Frankrijk?

Parijs

Engels leren in Engeland

Op vakantie naar Engeland en daar tegelijkertijd je Engels bijspijkeren? Taalreizen zorgen voor mooie combinaties van cultuur snuiven, nieuwe vrienden maken en je Engels bijschaven. Een echte wereldtaal die een mooie toevoeging is voor je eigen ontwikkeling en voor je cv. Wil je Engels leren in Londen en daarnaast de wisseling van de wacht, de Big Ben en de London Eye bekijken, of ga je voor een taalreis in een van de andere steden zoals Bristol, Manchester, Brighton, Cambridge of Oxford? Ook in de kustplaatsen Eastbourne Bournemouth is een taalcursus Engels te volgen. Hier kom je dan gelijk helemaal tot rust aan zee en heb je kans op een zonnetje.

Londen

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!