EF taalreis

Een nieuwe taal leren én cultuur snuiven: ga taalreizen

Een taal leren, de lokale cultuur ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten: op een taalreis zie je een land van een hele andere kant en leer je je favoriete taal op een leuke en boeiende manier. Wanneer je zin hebt om tapas te eten, wijn te drinken en die bestellingen ook in het Spaans wilt kunnen plaatsen, dan is een taalreis in Spanje een echte aanrader. Je Engels verbeteren en meteen Engeland verkennen? Taalreizen in Engeland zijn dan een uitkomst. Frans leren in Frankrijk en daarna je geleerde zinnen toepassen in het dagelijks leven? Met een taalcursus in het buitenland, ontdek je een nieuwe taal, het land en jezelf.

Spaans leren in Spanje

Wil je er even helemaal alleen tussenuit, bijvoorbeeld naar Spanje voor een mooie reis naar Madrid, Barcelona of Malaga? In de hoofdstad van het land op zoek naar de rijke historie, in Barcelona flaneren over de Ramblas, uitwaaien aan het strand en de vele kunst bewonderen of in Malaga het hele jaar door genieten van de zon. Een taalcursus in het buitenland maakt je vakantie net wat anders: je leert de taal, maar komt ook in aanraking met de lokale bevolking. De Spaanse cultuur en tradities komen tijdens zo’n cursus ook aan bod. Welk niveau je ook hebt, van beginner tot gevorderde, er is altijd wel een geschikte taalreis te vinden. Daarnaast kun je zelf kiezen hoe lang je op reis gaat, of je nu een paar weken of een paar maanden wilt gaan.

Spanje

Frans leren in Frankrijk

Juist als je alleen op vakantie wilt gaan, kan een talenreis een uitkomst zijn. Door een taal te studeren in het buitenland, ontmoet je nieuwe mensen en ontdek je samen met hen het land en oefen je de taal. Dompel je onder in de Franse cultuur en maak kennis met Parijs en al zijn prachtige monumenten, gebouwen en musea of ontdek de Franse levensstijl in Nice aan de Côte d’Azur. Hoe leuk is het als je bijvoorbeeld je eigen ontbijt in vloeiend Frans kunt bestellen in Frankrijk?

Parijs

Engels leren in Engeland

Op vakantie naar Engeland en daar tegelijkertijd je Engels bijspijkeren? Taalreizen zorgen voor mooie combinaties van cultuur snuiven, nieuwe vrienden maken en je Engels bijschaven. Een echte wereldtaal die een mooie toevoeging is voor je eigen ontwikkeling en voor je cv. Wil je Engels leren in Londen en daarnaast de wisseling van de wacht, de Big Ben en de London Eye bekijken, of ga je voor een taalreis in een van de andere steden zoals Bristol, Manchester, Brighton, Cambridge of Oxford? Ook in de kustplaatsen Eastbourne Bournemouth is een taalcursus Engels te volgen. Hier kom je dan gelijk helemaal tot rust aan zee en heb je kans op een zonnetje.

Londen

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!