Een retourtje ontspanning

Vakantie is een periode om naar uit te kijken. We gaan dan ook graag meerdere keren per jaar weg om leuke dingen te doen, nieuwe plaatsen te verkennen en even heerlijk bij te tanken. Het liefst zouden we dat relaxte gevoel zo lang mogelijk willen vasthouden, ook als we allang weer terug zijn van vakantie en thuis het gewone, hectische leven weer is begonnen.

Een week in de Turkse Artemis Lodge biedt de combinatie van een heerlijke relaxvakantie met leren ‘ont-moeten’. Zo kun je niet alleen heerlijk ontspannen, maar leer je ook weer bewust te leven, in plaats van geleefd te worden. Zodat je ook thuis nog lang kunt genieten van dat relaxte vakantiegevoel.

Tijdens een body & mind relaxweek verblijf je in de Artemis Lodge, op een unieke locatie aan de zuidkust van Turkije. Naast de keuze uit diverse workshops op het gebied van yoga, mindfulness en meditatie is er ook alle ruimte om te genieten van de prachtige natuur, cultuur en het authentieke Turkse leven. Zo kun je een ontspannende massage krijgen, een boottocht langs de Turkse kust maken of een bezoek brengen aan een Turkse hammam voor een wellnessbehandeling.

Jubileum Artemis Body & Mind
Artemis Body & Mind is vijf jaar geleden opgericht door Monique de Boer, ‘ont-moetingscoach’ en yoga- en meditatiedocent. Het programma-aanbod is breed en veelzijdig, variërend van een week ontspannen verblijf in de Artemis Lodge tot aan een intensieve retreat met een combinatie van workshops, gezonde voeding, beweging en wellness. Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van Artemis Body & Mind zullen er dit jaar diverse feestelijke acties plaatsvinden en krijgen alle deelnemers tijdens hun verblijf een mooi Turks aandenken.

Website: www.artemisbodymind.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!