Een retourtje ontspanning

Vakantie is een periode om naar uit te kijken. We gaan dan ook graag meerdere keren per jaar weg om leuke dingen te doen, nieuwe plaatsen te verkennen en even heerlijk bij te tanken. Het liefst zouden we dat relaxte gevoel zo lang mogelijk willen vasthouden, ook als we allang weer terug zijn van vakantie en thuis het gewone, hectische leven weer is begonnen.

Een week in de Turkse Artemis Lodge biedt de combinatie van een heerlijke relaxvakantie met leren ‘ont-moeten’. Zo kun je niet alleen heerlijk ontspannen, maar leer je ook weer bewust te leven, in plaats van geleefd te worden. Zodat je ook thuis nog lang kunt genieten van dat relaxte vakantiegevoel.

Tijdens een body & mind relaxweek verblijf je in de Artemis Lodge, op een unieke locatie aan de zuidkust van Turkije. Naast de keuze uit diverse workshops op het gebied van yoga, mindfulness en meditatie is er ook alle ruimte om te genieten van de prachtige natuur, cultuur en het authentieke Turkse leven. Zo kun je een ontspannende massage krijgen, een boottocht langs de Turkse kust maken of een bezoek brengen aan een Turkse hammam voor een wellnessbehandeling.

Jubileum Artemis Body & Mind
Artemis Body & Mind is vijf jaar geleden opgericht door Monique de Boer, ‘ont-moetingscoach’ en yoga- en meditatiedocent. Het programma-aanbod is breed en veelzijdig, variërend van een week ontspannen verblijf in de Artemis Lodge tot aan een intensieve retreat met een combinatie van workshops, gezonde voeding, beweging en wellness. Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van Artemis Body & Mind zullen er dit jaar diverse feestelijke acties plaatsvinden en krijgen alle deelnemers tijdens hun verblijf een mooi Turks aandenken.

Website: www.artemisbodymind.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!