eenoudervakantie

Eenoudervakantie is zorgeloos genieten

Laten we eerlijk zijn; als alleenstaande ouder heb je vaak nét wat meer zorgen dan ouders die nog samen voor hun kinderen zorgen. Ook als het om vakantie gaat. Want in je uppie alles organiseren en regelen voor jezelf én je kinderen dat kan best wel wat kopzorgen opleveren. Daarom zijn er gelukkig vakanties speciaal voor eenoudergezinnen zodat jij met de kids ook van je vakantie kunt genieten!

Vakantiebudget

Bij vakantie denk je meteen “kassa”! En omdat eenoudergezinnen vaak wat minder geld te besteden hebben dan ‘complete gezinnen’ kan het vinden van een betaalbare vakantie voor jou en de kinderen een behoorlijke uitdaging betekenen. Het moet tenslotte niet alleen een super leuke vakantie worden, maar ook nog eentje die past binnen jouw vakantiebudget. Gelukkig zijn er eenoudervakanties in alle soorten en maten en dus ook in diverse prijsklassen. Kijk maar eens op de vernieuwde website van eenoudervakantiegids.nl. Daar ontdek je het allergrootste aanbod van eenouderreizen!

Jong tot ouder

Overweeg je een eenoudervakantie te boeken? Dan denk je vast dat je jouw kinderen daar een heel groot plezier mee doet. En dat is ook zo! Omdat je een eenoudervakantie kiest op basis van de leeftijd van je kinderen hebben zij eenmaal aangekomen op de vakantiebestemming binnen de kortste keren een hele batterij vriendjes en vriendinnetjes van hun eigen leeftijd. Er zijn eenoudervakanties voor hele jonge kinderen (0-4 jaar) maar ook voor kinderen die de tienerleeftijd al hebben bereikt. Het ontmoeten van leeftijdsgenootjes zorgt ervoor dat hun vakantie al niet meer stuk kan!

Ogen in je achterhoofd

Maar je doet niet alleen de kids een groot plezier met het boeken van een vakantie speciaal voor eenoudergezinnen. Waarschijnlijk jezelf nog het meest! Want geeft het maar gerust toe; de hele tijd alleen verantwoordelijk zijn voor je kinderen is soms best vermoeiend. Je moet ogen in je achterhoofd hebben en kunt ze (zeker op jonge leeftijd) geen tel alleen laten. En wanneer ze beginnen te puberen valt het ook niet altijd mee om de afspraken over drank, drugs, uitgaan en thuiskomen nog maar eens te herhalen.  Zeker niet op vakantie..

Samen meer vakantie

Zonder een partner om de taken te verdelen betekent een vakantie met de kinderen vaak maar weinig vakantiegevoel voor jou.  Echt uitgerust thuiskomen is er niet bij. Wanneer je kiest voor een eenoudervakantie ontmoet je niet alleen ouders die in dezelfde situatie zitten als jij maar je kunt ook even ontspannen, de teugels laten vieren. Want iedereen helpt elkaar, let even op als jij een uurtje boodschappen wilt doen of een boekje leest. Door met andere eenoudergezinnen op vakantie te gaan heb je gewoon ‘meer vakantie’.  Ook jij komt dit keer uitgerust en ontspannen thuis. Dat wil toch iedereen?

Dicht bij of ver weg?

Eenoudervakanties zijn er dus voor alle alleenstaande ouders. Ouders die van kamperen houden, luxe hotels, verre avontuurlijke rondreizen willen maken of lekker in Nederland willen blijven. Ook op Single2Travel.nl hebben we een overzichtje voor je van uitstekende reisaanbieders van eenoudervakanties. Wij weten zeker dat jij met je kinderen een fantastische vakantie tegemoet gaat!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!