Eenoudervakantie zomer

Eenoudervakanties in eigen land: boeken maar!

Yeah! Eindelijk positief nieuws in deze toch wel pittige corona-tijden: er kunnen weer vakanties worden geboekt! Super fijn natuurlijk, speciaal voor de eenoudergezinnen die het toch al extra zwaar hebben met al die beperkingen.

Versoepeling lockdown

Heel wat mensen (en reisorganisaties) haalden opgelucht adem toen vorige week bekend werd dat door de versoepeling van de intelligente lockdown er deze zomer toch vakanties kunnen worden geboekt in eigen land. Super goed nieuws voor iedereen met een vakantiewens, zeker ook voor alle eenoudergezinnen. Ook zij kunnen nu weer vakantieplannen maken.

We laten je alvast een paar opties zien voor vakanties in eigen land welke je nu al kunt boeken! Op elke camping of vakantiepark worden natuurlijk maatregelen getroffen en aanpassingen gedaan zodat jij met de kids veilig kunt gaan genieten van je welverdiende vakantie. Wees er snel bij en boek je zomervakantie niet te laat! Er blijven miljoenen mensen in eigen land deze zomer.

Eenoudervakantie Rheezerveen

Misschien dat je er nog nooit van hebt gehoord, maar we weten zeker dat je er graag nog een keer terugkeert: Camping Het Stoetenslagh. Ooit geweten dat er in Overijssel zo’n leuke camping te vinden is? En dat niet alleen, je hebt er ook de luxe van een strand. En als het nu eens géén strandweer is in Nederland? Geen enkel probleem: de camping heeft een indoor strand met beachvolleybalvelden! Alle vakantiedata vind je hier!

Eenoudervakantie Burgh-Haamstede

Wist je dat de Nederlandse zomers steeds vaker tropisch warm worden? Dus als je gaat voor zon, zee en strand, en dat nóg een keer in die volgorde, en dan óók nog houdt van duinen afrollen, zandkastelen bouwen en lekker eten op het terras (proef vooral de lokale bolus)… Tja, dan hoef je dus echt niet helemaal naar de Côte d’Azur of Italiaanse Riviera af te reizen. Zeeland, dát is dé bestemming voor een ultieme strandvakantie. Nu die strandvakantie boeken? Kan hier! 

Eenoudervakantie Veluwe

Ogen dicht. Zie je allemaal mooie bomen voor je? Stel je eens voor. Een bos zo groot dat je door de bomen het bos wél ziet. En midden in dat bos vind je allerlei dieren, zoals konijnen, herten én alles wat een mens gelukkig maakt. Ruik je het groen? Hoor je de bomen ruisen? En hoor je dan ook de blije kinderen verderop spelen? Jullie zijn er hoor! Op camping Jagerstee kamperen jullie tússen de bomen én hebben jullie de tijd van je leven. Alle vertrekdata vind je hier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!