Schiphol parkeren

Eenvoudig besparen op de parkeerkosten bij het vliegveld

Er zijn tegenwoordig tal van online vergelijkingswebsites, van verzekeringen tot aan telefonie abonnementen. Ook de reisbranche is goed vertegenwoordigd in deze zogeheten ‘vergelijkers’. De meest bekende zijn de vergelijkingswebsites betreft vliegtickets en accommodaties. Ook totaal-pakketreizen kunnen eenvoudig vergeleken worden. Je hebt echter met geen van deze vergelijkers de hele reis geboekt, er is een onderdeel die vaak wordt uitgesteld of zelfs vergeten wordt. Had jij al aan de reis van en naar de luchthaven gedacht?

Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, de meest eenvoudige en comfortabele is met de auto. Zo heb je de reis zelf in de hand, ben je niet gebonden aan vaste tijden en reis je met al het gemak van de wereld. Je moet dan natuurlijk nog wel je auto ergens zien te parkeren. Gelukkig zijn er ook voor het parkeren rondom vliegvelden meerdere vergelijkingswebsites beschikbaar. In dit artikel vind je meer informatie over online vergelijkings- en boekingsplatform Vliegen en Parkeren.

Parkeren rondom luchthavens; what to know

Wij Nederlanders houden van besparen. Waarom zou je dan niet het parkeeraanbod rondom meerdere luchthavens vergelijken en zo de meest voordelige reis boeken? Je kan het parkeeraanbod rondom bijvoorbeeld Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse luchthavens vergelijken. Combineer de prijzen met je vliegtickets en de rit erheen en je weet binnen een mum van tijd wat je bespaart.

Het parkeren bij luchthavens gaat doorgaans op drie verschillende manieren. Namelijk shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand. Bij shuttle parking wordt u met een shuttle vervoert tussen de parkeerplaats en luchthaven, bij valet parking wordt uw auto vanaf de luchthaven geparkeerd door een chauffeur, en bij parkeren op loopafstand parkeert u op maximaal enkele honderden meters afstand van de luchthaven.

Ben jij op zoek naar parkeren Brussel Airport, parkeren Dusseldorf Airport, valet parking Schiphol of een andere luchthaven? Gebruik dan de mogelijkheden van de online vergelijkings- en boekingstools, je kunt meer besparen dan je denkt.

Meer informatie over het online vergelijken en reserveren

Het vergelijkingsproces werkt zeer eenvoudig en is vergelijkbaar met andere vergelijkingswebsites. Je selecteert de luchthaven van vertrek plus je reisdata. Vervolgens wordt het beschikbare aanbod getoond, dit is standaard gesorteerd op prijs.

De sortering kan ook aangepast wordt op basis van beoordeling en reistijd. Ook is het parkeeraanbod te filteren dankzij een aanwezige legenda. Hiermee kan gefilterd worden op basis van de gewenste parkeervorm, sleutelbehoud en elektrisch laden.

Je vindt meer informatie door op de parkeeraanbieder te klikken. Er wordt een nieuwe pagina geopend die gewijd is aan deze aanbieder. Hier vindt u meer specifieke informatie over het parkeren, adresgegevens, foto’s én reviews.

Je kan de gewenste parkeerplaats direct reserveren. Je vult zoals bij elke online aankoop je persoonlijke gegevens in en kunt direct door tot betaling. Dit kan middels de bekende betaalmethoden. Na betaling kunt u op de bedank pagina direct de reserveringsbevestiging downloaden, deze krijgt u ook via de mail.

Meer informatie over het parkeren

Zoals eerder benoemt gaat het parkeren op drie verschillende manieren. Je hoeft je geen zorgen te maken want alles wordt online beschreven en ook op de reserveringsbevestigingen.

Je ontvangt een reserveringsbevestiging na het maken van een reservering. Hierop staat alle informatie over het parkeren. Het gehele parkeerproces wordt beschreven, zo weet je precies hoe het parkeren eraan toe gaat. Ook de contactgegevens evenals je persoonlijke gegevens worden vermeld.

Gouden regel hierbij is; hoe eerder je boekt des te meer je bespaart! Wacht dus niet tot het laatste moment, al helemaal niet tijdens het hoogseizoen. Je kan al snel tientallen euro’s besparen door op tijd te boeken.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!