valentijn vakantie singles

Erop uit met Valentijn

Daar zit je dan als single tussen al die stelletjes die elkaar romantisch proberen te verrassen op Valentijnsdag. Hoogste tijd om plannen te maken en er lekker even tussen uit te gaan!

Valentijn

Hoe leuk Valentijnsdag ook kan zijn, als je tijdelijk geen partner hebt dan kan het behoorlijk irritant zijn om al die verliefde koppels aan te moeten horen. Vluchten kan niet meer want radio, tv en internet staat vol en bol van Valentijn.

Mini break

Alternatief? Er zelf een fantastische Valentijnsdag van maken! Met andere singles die net als jij geen zin hebben in dat romantische geneuzel maar het wel hartstikke leuk vinden om er tussenuit te gaan en nieuwe mensen willen leren kennen. Op de agenda vind je een paar lekkere wintersportvakanties voor singles rondom Valentijnsdag. Dat wordt puur genieten!

Single uitjes

Is een vakantie je te duur of heb je niet zoveel vrije dagen? Dan zijn er natuurlijk prima alternatieven om er als single toch een gezellige Valentijnsdag van te maken. Op de agenda van Singlessite.nl vind je leuke feesten en events door heel Nederland op 14 februari. Van een avondje dansen en swingen tot borrelen en speeddaten. Ze hebben één ding met elkaar gemeen, je ontmoet allemaal leuke nieuwe mensen die net als jij geen zin hebben om op Valentijnsdag alleen thuis te zitten.

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!