Exclusieve strandvakanties voor hoger opgeleide singles

De nieuwe online touroperator Crusj richt zich als eerste touroperator op exclusieve strandvakanties voor hoger opgeleide singles tussen 25 en 40 jaar. De vakanties van een week zijn kleinschalig en van hoge kwaliteit. 

Managing director Emma Blanchard: Bij Crusj is niets standaard. Je gaat een week ontspannen met gelijkgestemden. Je zit niet tussen de gezinnen en de stelletjes. Onze groepen hebben het hele hotel tot hun beschikking, hebben een eigen zwembad en bar. De activiteiten zijn op maat gemaakt, naar ons idee: na een wandeling idyllisch picknicken in een olijfboomgaard, s ‘avonds uit eten in het leukste dorpje en daarna kan je dansen in een eigen ruimte in een exclusieve nachtclub.

De groepen van Crusj bestaan uit 50 tot 80 personen, de helft mannen, de helft vrouwen. De doelgroep van Crusj, HBO+ singles, groeit sterk. Volgens het CBS zijn er op dit moment 300 duizend HBO+ singles tussen de 25 en 40 jaar in Nederland In Amsterdam is 40 procent van de 25-40 jarigen single.

Crusj is met een groep op reis geweest om het concept te testen. Daarbij bleek dat deelnemers graag vooraf willen weten met wie ze op reis gaan. Blanchard: De kennismaking was het enige stressmoment van de vakantie. Daarom organiseren we voor we vertrekken op een zondagmiddag een borrel in Amsterdam. Dan kan men elkaar vast leren kennen.

De deelnemers waren zeer tevreden over de exclusiviteit van de locaties en de activiteiten. Daar hebben wij onze ziel en zaligheid in gelegd. Wij zijn er niet voor de massa. All inclusive arrangementen kennen wij niet, aldus Blanchard.

De eerste reis van Crusj begint op 25 mei (Kreta, Agios Nikolaos). De tweede trip is op 12 juni naar Portimao, in de Algarve (Portugal). Ook zijn er vertrekken in september voorzien.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!