vakantievilla Ardennen

Familieweekend plannen? Boek een vakantiehuis in de Ardennen

Gezellig met het hele gezin, of zelfs de hele familie, een familieweekend weg boeken is een enorme klus. Je moet iets vinden waar iedereen in de familie wat leuks in ziet en ook een leuke tijd in kan hebben. En het liefst ook niet te duur en niet al te ver weg van huis. Om aan al deze eisen te kunnen voldoen bestaat één oplossing: een villa huren in de Ardennen. De Ardennen is een omgeving die voor iedereen geschikt is. Of je nu komt voor spanning en avontuur of juist ontspanning en genieten van de rust. En als je nu kroost hebt die liever de hele tijd binnen blijft, dan bieden de villa’s met zwembad een ideale uitkomst. Kortom, voor welke familie dan ook is de Ardennen de perfecte plek voor een familieweekend.

Luxe villa met zwembad

Een villa in de Ardennen huren is niet iets waar je tegenop hoeft te zitten. De villa’s in de Ardennen kunnen zo exclusief zijn als je maar wilt. Een eigen privézwembad in de tuin? Geen probleem. Ruimtes waar je bijvoorbeeld films kan kijken of kan gamen met de nieuwste spellen? Is mogelijk. De term villa wordt serieus genomen in de Ardennen, want het voelt ook echt alsof je in een villa van een huis verblijft.

Ongerepte natuur

Voor de echte avonturiers kun je in de Ardennen je hart op. Het landschap in dit berggebied is adembenemend. Rijk bebost gebied, woest golvende rivieren, majestueuze bergen, voor elke reden dat je de natuur in wilt om je weekend te vullen is er wel een plekje in de buurt van je villa. Daarnaast kan je de natuur ook in voor meer rust of even tijd met elkaar, zonder afleiding van bijvoorbeeld een telefoon. De natuur kan een helende werking hebben en dit geldt zeker voor de band in je gezin.

Activiteiten

Je kan de hele dag door in je villa met zwembad blijven hangen, maar je kan dit ook als uitvalsbasis gebruiken om meer te kunnen doen. In een weekend tijd kan je, als je het goed inplant, veel doen. Van stoere activiteiten in het bos, op het water, in de bergen of weer binnen in een speciale ruimte, tot rustige en tot verbroedering georiënteerde uitstapjes. De activiteiten zijn al van tevoren te boeken wanneer je de villa boekt, zodat je niet op locatie moeilijk hoeft te doen. Omdat het aanbod aan activiteiten zo divers is, is er voor ieder lid van de familie wel iets waarmee je die persoon een plezier kan doen. Zo heb je niet alleen met iedereen een mooie vakantie, maar ook één waar je na de vakantie dichter tot elkaar bent gekomen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!