vakantievilla Ardennen

Familieweekend plannen? Boek een vakantiehuis in de Ardennen

Gezellig met het hele gezin, of zelfs de hele familie, een familieweekend weg boeken is een enorme klus. Je moet iets vinden waar iedereen in de familie wat leuks in ziet en ook een leuke tijd in kan hebben. En het liefst ook niet te duur en niet al te ver weg van huis. Om aan al deze eisen te kunnen voldoen bestaat één oplossing: een villa huren in de Ardennen. De Ardennen is een omgeving die voor iedereen geschikt is. Of je nu komt voor spanning en avontuur of juist ontspanning en genieten van de rust. En als je nu kroost hebt die liever de hele tijd binnen blijft, dan bieden de villa’s met zwembad een ideale uitkomst. Kortom, voor welke familie dan ook is de Ardennen de perfecte plek voor een familieweekend.

Luxe villa met zwembad

Een villa in de Ardennen huren is niet iets waar je tegenop hoeft te zitten. De villa’s in de Ardennen kunnen zo exclusief zijn als je maar wilt. Een eigen privézwembad in de tuin? Geen probleem. Ruimtes waar je bijvoorbeeld films kan kijken of kan gamen met de nieuwste spellen? Is mogelijk. De term villa wordt serieus genomen in de Ardennen, want het voelt ook echt alsof je in een villa van een huis verblijft.

Ongerepte natuur

Voor de echte avonturiers kun je in de Ardennen je hart op. Het landschap in dit berggebied is adembenemend. Rijk bebost gebied, woest golvende rivieren, majestueuze bergen, voor elke reden dat je de natuur in wilt om je weekend te vullen is er wel een plekje in de buurt van je villa. Daarnaast kan je de natuur ook in voor meer rust of even tijd met elkaar, zonder afleiding van bijvoorbeeld een telefoon. De natuur kan een helende werking hebben en dit geldt zeker voor de band in je gezin.

Activiteiten

Je kan de hele dag door in je villa met zwembad blijven hangen, maar je kan dit ook als uitvalsbasis gebruiken om meer te kunnen doen. In een weekend tijd kan je, als je het goed inplant, veel doen. Van stoere activiteiten in het bos, op het water, in de bergen of weer binnen in een speciale ruimte, tot rustige en tot verbroedering georiënteerde uitstapjes. De activiteiten zijn al van tevoren te boeken wanneer je de villa boekt, zodat je niet op locatie moeilijk hoeft te doen. Omdat het aanbod aan activiteiten zo divers is, is er voor ieder lid van de familie wel iets waarmee je die persoon een plezier kan doen. Zo heb je niet alleen met iedereen een mooie vakantie, maar ook één waar je na de vakantie dichter tot elkaar bent gekomen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!